Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 august 2010

APA SI BINEFACERILE EI




Apa previne şi vindecă arsurile în coşul pieptului.
Arsura în coşul pieptului este un semnal a lipsei de apă în partea superioară a tractului gastrointestinal. El este semnalul major al setei corpului uman. Folosirea de antiacizi sau medicaţia cu tablete în tratatmentul acestei dureri nu corectează deshidratarea, şi corpul continuă să sufere din lipsă de apă.
Tragedie: Nerecunoscând arsura în coşul pieptului ca un semn de deshidratare şi tratând-o cu antiacide şi pilule medicamentoase, în timp va produce inflamarea stomacului şi duodenului, hernii ale hiatusului, ulceraţie, şi eventual cancere în tractul gastrointestinal, incluzând şi ficatul şi pancreasul.

Cura # 2: Apa previne şi vindecă artritele.
Durerile reumatismale ale încheieturilor -artritele- sunt un semnal al lipsei apei în încheieturile dureroase. Ele pot afecta atât tinerii la fel ca şi bătrânii. Folosirea de antialgice nu vindecă problema, dar expune persoanele la daune ulterioare din medicamentaţia antidurere. Ingerarea de apă şi de mici cantităţi de sare va vindeca această problemă.
Cura # 3: Apa previne şi vindecă durerile de spate.
Durerea spatelui inferior şiartritele anchilozante ale coloanei vertebrale sunt semne ale lipsei de apă în coloana vertebrală şi discurile intervertebrale- pernele de apă ce suportă greutatea corpului. Aceste stări trebuie să fie tratate cu ingerare de multă apă- nu un tratament medical, dar unul foarte eficace.
Tragedie: Nerecunoaşterea artritelor şi a durerii spatelui inferior ca semne de deshidratare în cavităţile încheieturilor şi tratarea lor cu antialgice, manipulări chiropractice, acupunctură şi eventual chirurgie va produce, în timp, osteoartrite când celulele cartilagiului din încheieturi eventual vor muri toate. Aceasta va produce deformaţia coloanei vertebrale. Ea va produce deformaţii invalidante ale membrelor. Medicaţiile antidurere au complicaţiile lor ameninţătoare asupra vieţii.

Cura # 4: Apa previne şi vindecă angina.
Durerea de inimă- angina - este un semn a lipsei de apă pe axa inimă/plămân. Ea trebuie tratată cu ingerare crescută de apă până pacientul scapă de durere şi este independent de medicaţie. Supravegherea medicală este necesară. Totuşi, preluarea crescută de apă este remediul anginei.
Cura # 5: Apa previne şi vindecă migrenele.
Durerea de cap-migrena- este un semn al nevoii de apă al creierului şi ochilor. Ea va dispare în totalitate dacă deshidratarea este prevenită şi stabilizarea corpului. Tipul deshidratării care cauzează migrene poate eventual cauza inflamarea fundului de ochi şi pierderea posibilă a luminii ochilor (orbirea).

Cura #6: Apa previne şi vindecă colitele.
Durerea colonului este un semnal al lipsei de apă în intestinul gros. El este asociat cu constipaţia fiindcă intestinul gros se contractă să stoarcă ultima picătură de apă din excremente- astfel lipsa de lubrificare cu apă.
Tragedie: Nerecunoaşterea durerii colonului ca un semn de deshidratare va cauza constipaţia persistentă. Mai târziu în viaţă, aceasta va cauza impacte asupra fecalelor: ea poate cauza diverticuloze, hemoroizi şi polipi, şi creşterea apreciabilă a posibilităţii dezvoltării de cancer a colonului şi rectului.
Cura # 7: Apa şi sarea previne şi vindecă astma.
Astmul, care afectează deasemenea 14 milioane de copii şi omoară mai multe mii din ei în fiecare an, este o complicaţie a deshidratării corpului. El este cauzat de programele de management a setei corpului. În astm trecerea liberă a aerului este obstrucţionată astfel că apa nu poate părăsi corpul sub forma de vapori- aburul din timpul iernii. Preluarea crescută de apă va preveni atacurile de astmă. Astmaticii au nevoie deasemenea de a lua mai multă sare pentru a sparge dopurile de mucus din plămâni care obstrucţionează circulaţia liberă a aerului în şi din saci cu aer.
Tragedie: Nerecunoaşterea astmului ca indicator al deshidratării corpului la un copil în creştere nu numai că condamnă la moarte mai multe mii de copii în fiecare an, dar va permite distrugerea genetică ireversibilă să se instaleze la cele 14 milioane de copii astmatici rămaşi.

Cure # 8: Apa previne şi vindecă tensiunea ridicată a sângelui.
Hipertensiunea este o stare de adaptare a corpului la o sete generalizată, când nu există suficientă apă pentru a umple toate vasele sanguine care răspândesc apa în celulele vitale. Ca parte a mecanismului de osmoză inversă, când apa din serul sanguin este filtrată şi injectată în celulele importante prin găurile miniscule din membranele lor, suprapresiunea este necesară pentru "procesul de injecţie". Chiar exact cum noi injectăm ser fiziologic în spitale, la fel corpul injectează apă în zeci de mii de trilioane de celule toate în acelaşi timp. Ingerarea de apă şi ceva sare va aduce presiunea sanguină înapoi la normal!
Tragedie: Nerecunoaşterea hipertensiunii ca unul din indicatorii majori ai deshidratării în coprul uman, şi tratarea ei cu diuretice care vor deshidrata şi mai departe corpul, în timp, va cauza blocaje de colesterol pe arterele inimii şi arterele ce duc la creier. Aceasta va cauza atacuri d einimă (infarcte) şi mici sau mari atacuri cerebrale care duc la paralizie. Aceasta eventual va cauza boala rinichilor. Ea va cauza daune ale creierului şi dereglări neurologice, precum boala Alzheimer.
Cura # 9: Apa previne şi vindecă începuturile timpurii al diabetelor adulţilor.
Începuturile diabetului adult este altă stare adaptivă la deshidratarea severă a corpului uman. Pentru a avea apa adecvată în circulaţie şi pentru nevoile proritare de apă ale creierului, eliberarea de insulină este inhibată pentru prevenirea insulinei să împingă apa în toate celulele corpului. În diabet, doar unele celule pot supravieţui cu apă raţionalizată. Apa şi ceva sare vor inversa începuturile diabetului adult în stadiile sale timpurii.
Tragedie: Nerecunoaşterea diabetelor incipiente a adulţilor ca o complicaţie a deshidratării va, în timp, cauza distrugerea masivă a vaselor de sânge din tot corpul. Aceasta va cauza eventual pierderea de degete, picioare şi membre prin gangrenă. Ea va cauza afectarea ochilor, chiar orbirea.

Cura # 10: Apa scade colesterolul din sânge.
Nivelele ridicate de colesterol sunt un indicator al gestionării timpurii a setei de către corp. Colesterolul este un material ca o ceară care este turnat în spaţiile goale ale unor membrane celulare pentru protejarea lor contra pierderii conţinutului lor de apă vitală de către circulaţia sângelui mai puternic osmotic în vecinătatea lor. Colesterolul, în afară folosirea pentru producerea membranelor şi hormonilor celulelor nervilor, este deasemenea folosit ca un "scut" împotriva impozitării apei celulelor lor vitale care normal ar schimba apa prin membranele lor celulare.
Cura # 11: Apa vindecă depresia, pierderea libidoului, sindromul oboselii cronice, lupusul, scleroza multiplă, distrofia musculară.
Aceste stări sunt cauzate de deshidratarea cronică prelungită. Ele se vor pune în ordime odată ce corpul devine hidratat bine şi complet. În aceste stări, exersarea musculaturii corpului trebuie să facă parte din programul de tratament.

Aminteşte-ţi că clorul nu este o substanţă pe care o doreşti să fie parte din dieta ta. Tu doreşti să bei apă curată filtrată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare