Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 august 2010

Paducelul - leac pentru inima si dusman pentru stres


Stresul se numara printre cele mai frecvent intalnite afectiuni ce afecteaza societatea moderna. Stresul se manifesta prin sentimente constante de graba, lipsa timpului pentru relaxare, tensiune, senzatia ca timpul curge prea repede, dorinta constanta de a avea o viata mai simpla si mai linistita. Produsele naturiste precum paducelul, sunt cele mai recomandate pentru tratarea stresului si manifestarilor sale.

Paducelul (Crataegus laevigata) este un arbust spinos, care creste pana la 5 metri inaltime, intalnit in zona de munte, campie, deal. Fructele de paducel contin flavonoide, acizi si uleiuri esentiale, contin tanin, zaharuri, vitaminele C si B.

Paducelul - leac pentru inima si dusman pentru stresProprietatile Paducelului – leac impotriva insomniei si nu numai

In medicina naturista paducelul este recomandat in tratarea durerilor de cap, tulburarilor cardiace cu substrat nervos (combate senzatiile de greutate in jurul inimii, de sufocare cardiaca, regleaza ritmul cardiac), migrena, tulburarile legate de perioada de menopauza, cresterea tensiunii arteriale, stresul, vindeca anginele pectorale, si dereglarile produse de aparitia ciclului menstrual.

Fructele de paducel au o actiune calmanta, sedativa, ajuta la scaderea tensiunii sangvine, stimuleaza miocardul si sunt cardiotonice. Ajuta in caz de anemie, stari de slabire, batranete, boli grave, sunt adjuvante si in crizele de astm bronsic.

Ca leac impotriva insomniei se recomanda o cana cu infuzie de paducel, inainte de culcare sau 10-15 picaturi de tinctura de paducel seara.

Capsulele de Paducel produse de Arkopharma - recomandari

Crategus este folosit intotdeauna pentru capacitatea sa de a produce relaxare inainte de somn.
Capsulele Arkopharma de Paducel contin pulbere, obtinuta prin faramitare la rece, din frunze si flori de Crataegus. Se administreaza cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, preferabil inaintea meselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare