Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 august 2010

Un român a descoperit medicamentul miraculos




"În `75 stăteam la coadă la cardiologie şi mă ţinea doctorul la uşă până la nouă seara, cu toate că aveam şi pachetul de Kent în buzunar". Aşa începe povestea inginerului diplomat Victor Bogdan, inventatorul preparatului Apisan Forte, un supliment alimentar care vindecă mai multe forme de cancer, printre care cel de sân, plus afecţiuni ale ficatului, insuficienţa renală, depresia sau atacurile de panică. "Am fost foarte bolnav cu inima, trebuia să mă vindec, aşa că am căutat alte forme de tratament, în afara celui medicamentos. Nu m-am mai dus la cardiologi şi m-am apucat de apicultură", spune Victor Bogdan.
Miraculosul preparat al inginerului este un supliment nutritiv apiterapic preparat prin combinarea ştiinţifică a componentelor din mierea de albine. Compoziţia chimică şi biologică a preparatului se bazează pe cercetări de laborator şi pe studii clinice efectuate cu produse apicole în România şi în lume, la care se adaugă experienţa lui Victor Bogdan. Acesta şi-a brevetat invenţia la O.S.I.M. în anul 2006.

Cu trei ani înainte însă, "au plătit străinii un program să vadă cum stau bătrânii cu sănătatea şi, când m-am dus la cardiologie, mi-a spus doctoriţa că am inimă de cosmonaut", povesteşte Bogdan Victor. Inventatorul declară că, din 1975, când avea probleme mari cu inima, a consumat o jumătate de tonă de miere, şi rezultatele se văd. Mărturia celor care au fost vindecaţi prin intermediul tratamentului cu Apisan Forte este însă şi mai grăitoare în privinţa proprietăţilor curative ale preparatului.

La începutul acestui an, Victor Bogdan a primit o scrisoare de mulţumire de la una dintre pacientele sale. Doctorii îi depistaseră în ianuarie 2007 un nodul cancerigen la sân şi multiple formaţiuni tumorale în stadiul de metastază, la ficat. Pacienta s-a vindecat într-un an, urmând tratamentul indicat de Victor Bogdan, cu Apisan Forte, şi un regim alimentar strict, denumit BG1.

O altă pacientă, Elena Bălănean, a ţinut să îi mulţumească public pentru că s-a vindecat de cancer renal, şi a apelat la presă pentru acest lucru. Doctorii de la Spitalul de Oncologie din Cluj îi spuseseră Elenei Bălănean că mai are doar şase săptămâni de viaţă deoarece avea rinichiul stâng extirpat, iar la cel drept i se depistase o tumoră cancerigenă. Pacienta s-a vindecat după trei ani de la începerea tratamentului recomandat de Bogdan Victor.

La Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, care a avut loc în aprilie 2008, Victor Bogdan a primit medalia de aur şi felicitările juriului pentru Apisan Forte, considerat cea mai bună invenţie la categoria sa.

Victor Bogdan, de profesie inginer diplomat, a urmat pe parcursul mai multor ani cursuri profesionale de apicultură ştiinţifică. Este preocupat şi de alte terapii naturale neconvenţionale precum kinetoterapia sau automasajul, şi nu se limitează la a oferi soicitanţilor doar Apisan Forte, ci şi sfaturi "pro sănătate", aşa cum se exprimă chiar el. Victor Bogdan a fost prezent la Salonul Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii Noi - Inventika 2008, care a avut loc săptămâna aceasta la Romexpo.

Dacă doriţi să aflaţi informaţii despre cum îl puteţi contacta pe inginerul diplomat Victor Bogdan puteţi să ne strieţi la adresa site@antena3.ro, urmând să primiţi un răspuns pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Florin Tulbure, Antena3.ro



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare