Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 decembrie 2010

Arde» tumorile în câteva minute!


Arde» tumorile în câteva minute!
14 Decembrie 2010 | Articol semnat de Oana Timar Libertatea.ro
Un aparat inovator de radioterapie cu care mulţi români s-au vindecat de cancer la AKH, cel mai mare spital din Viena, funcţionează acum şi la o clinică privată din Capitală. Tumorile sunt distruse complet în cadrul unor şedinţe de câteva minute.

Faţă de alte aparate de radioterapie, acceleratorul de particule de ultimă generaţie de la OncoFort distruge tumorile rapid, fără a afecta şi organele din apropiere. “Cu ajutorul unui soft specific, radioterapeutul conturează volumul-ţintă de iradiere şi organele de risc. La noi, tehnica de conturare e unică în România şi urmează modelul austriac. Mai mult, aparatul este dotat cu lamele autoajustabile, care iau forma tumorii, astfel încât radiaţia să fie focusată numai către ea”, explică dr. Mircea Gongu, (foto) medic specialist oncolog la Gral Medical, de care aparţine OncoFort, primul centru de excelenţă în tratarea cancerului din România.

Tratamentul, maximum 5.000 €

O şedinţă durează doar câteva minute, iar, în medie, un tratament complet necesită cel mult 20 radieri şi nu depăşeşte 5.000 de euro. “Această sumă include toate consultaţiile, planul de tratament şi şedinţele de radioterapie. Se pot vindeca formaţiuni localizate în tot organismul (la plămâni, la ficat, la prostată, la cap, la sân etc.)”, mai explică medicul.

Programările se fac şi online

Pentru tratamente la OncoFort, programările se fac pe site-ul centrului, www.oncofort.ro sau la telefon, sunând la 021.323.00.00(02)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare