Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 decembrie 2010

LAMAIA SI CANCERUL


Binefacerile lamaii

Lamaia este un produs miraculos ptr. omorarea celulelor canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.
De ce nu suntem noi la curent cu asta ?
Ptr. ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le aduc imense beneficii.
Voi puteti de asemeni sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de lamaie ii este benefic ptr. a preveni boala.
Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Daca aveti posibilitatea, plantati un lamai in spatiul dvs. sau in gradina dumneavoastra.
Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie ptr. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii ?
Cum stiti, lamaiul este acolo jos, el nu ocupa mult loc si este cunoscut ptr. varietatile sale de lamai si lime.
Puteti sa consumati fructul in maniere diferite: puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc.
I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Este considerata de asemeni ca un agent antimicrobian cu larg spectru, care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase .
Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr. incetinirea cresterii celulelor canceroase.
Si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase dar nu afecteaza celulele sanatoase.
Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C.819 N.....
TRIMITETI TUTUROR !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare