Faceți căutări pe acest blog

duminică, 22 mai 2011

7 remedii naturale antitranspiraţie


Atunci când transpirăm, eliminăm o mare parte din toxinele acumulate în organism. Dacă transpiraţia este abundentă şi urât mirositoare, viaţa noastră socială are de suferit. Medicul Libertăţii, Lawrence Nwabudike, îţi dezvăluie ce remedii naturiste te pot ajuta să rezolvi problema năduşelii excesive.
  • Ca să nu te
afli în situaţii
jenante din
cauza petelor
provocate de
transpiraţia
excesivă,
foloseşte
remedii
naturale
1. Bicarbonatul de sodiu. Acesta este extrem de eficient împotriva mirosurilor neplăcute. După fiecare baie, dă-ţi la axile cu puţin praf de bicarbonat. Vei observa că este mai util decât clasicul deodorant.
2. Vitamina B. Reduce transpiraţia abundentă şi, în plus, mirosul va dispărea. Se recomandă în jur de 100 mg de vitamina B pe zi.
3. Pătrunjelul. Ajută la eliminarea toxinelor din organism, fără a transpira însă abundent. Mestecă zilnic câteva frunze de pătrunjel şi vei neutraliza şi mirosurile neplăcute ale organismului.
4. Oţetul. Toarnă puţin oţet pe o dischetă demachiantă şi dă-te pe la subsuori. Nu-ţi face probleme că vei mirosi ca o salată, pentru că în scurt timp “parfumul” înţepător va dispărea şi, odată cu el, şi cel de transpiraţie.
5. Soia. Acest aliment poate diminua considerabil năduşeala. Adaugă-l în alimentaţia ta, cel puţin o dată pe săptămână.
6. Ceaiul de mentă. Are un efect extrem de răcoritor asupra corpului, iar transpiraţia şi mirosurile neplăcute eliminate de aceasta vor fi date uitării.
7. Ceaiul de salvie. O cană cu ceai de salvie în fiecare zi reduce activitatea glandelor sudoripare şi înlătură mirosurile grele de transpiraţie.
Nu consuma ceapă şi usturoi!
Dacă nu vrei ca mirosul transpiraţiei tale să fie insuportabil pentru cei din jurul tău, atunci trebuie să ai o alimentaţie corespunzătoare. Elimină, pe cât posibil, din dietă alimentele picante, cum ar fi ceapa, usturoiul, muştarul şi ardeiul iute. Ar fi bine să renunţi la consumul de alcool şi cafea în cantităţi mari sau la băuturile carbogazoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare