Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 iulie 2011

TRANSPIRATIA URAT MIROSITOARE


Caldura topitoare, soarele puternic si drumurile in miezul zilei te deranjeaza pentru ca te predispun la transpiratii excesive?


Mirosul neplacut al transpiratiei, patarea hainelor si ineficienta deodorantelor iti pot cauza neplaceri si cu siguranta multe persoane se regasesc vara in aceasta situiatie. Iar pe deasupra jena creste si mai mult cand avem intaniri importante, evenimente de sustinut sau... intalniri pline de emotii gen "prima intalnire". Ce este de facut?

Metode care te scapa de transpiratia excesiva



Transpiratia nu este deranjanta neaprat prin cantitate, ci prin mirosul neplacut si culoarea sa care poate pata hainele. 


Mirosul neplacut al transpiratiei nu este o caracteristica a sa, asa cum am fi tentati sa credem, caci sunt persoane care au o transpiratie inodora si incolora. De fapt, mirosul transpiratiei este semn de toxicitate in organism, semn de dezechilibru metabolic, spre exemplu atunci cand nu mancati sanatos sau tineti diete drastice ori aveti o afectiune inaparenta clinic.

Cum inlaturi mirosul neplacut al transpiratiei



Deodorantele nu sunt o solutie. Mirosul neplacut al transpiratiei este usor de inlaturat printr-o dieta de detoxifiere si prin consumul de apa.


Ca metoda de detoxifiere va recomandam sa cititi articolul: Cura intensa de detoxifiere cu legume


Consumul de apa: se recomanda sa consumati peste 2 litri de apa in fiecare zi, de preferabil doar apa, fara alt lichid. Doar dimineata puteti consuma cafea, in restul zilei, accentuam, doar apa plata. 

Sportul



Cateva exercitii fizice pe zi au rolul de a ajta organismul sa isi imbunatateasca sistemele de termoreglare si in timp sportul duce la scaderea transpiratiei excesive, precum si la inlaturarea mirosului neplacut. De asemenea surplusul de kilograme reprezinta un factor determinant al transpiratiei, iar sportul ajuta la eliminarea kilogramelor in plus, favorizand astfel indirect reducerea transpiratiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare