Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 august 2011

Află ce trebuie să mănânci dimineaţa ca să nu te îngraşi!


O siluetă de invidiat e prioritatea ta numărul unu? Dacă răspunsul e afirmativ, atunci e musai ca fiecare dimineaţă să o începi consumând alimente sănătoase, care nu îngraşă! Revista Cosmopolitan te învaţă care sunt acestea!
Cereale integrale – dau senzaţia de saţietate pentru mai multe ore. Prin urmare e ideal să îţi începi ziua consumând un bol cu cereale, care să îţi ţină ocupat organismul până la prânz. Asigură-te că aceste alimente nu conţin zahăr.
Fulgi de ovaz – poţi adăuga peste ei puţin sirop de mure sau de miere. Vei obţine un mic dejun delicios!
Iaurt slab in grasimi. Fă-ţi un mic stoc de iaurt în frigider, astfel încât să nu îţi lipsească niciodată. În plus, îl poţi lua în geantă, pentru a fi consumat la serviciu. Merge amestecat cu cereale sau fulgi de ovăz, pentru o consistenţă mai interesantă.
Grepfrut - e un fruct plin de vitamine, care te va păstra sănătoasă şi plină de viaţă. Te ajută să te simţi sătulă în prima parte a zilei, mai ales dacă mănânci pe langă el o felie de pâine integrală prăjită sau un bol de granola (mix de cereale, nuci şi alune).
Banane – sunt bogate  în potasiu şi extrem de săţioase. Poţi să le mănânci ca atare, să le adaugi în bolul de cereale sau să le tai rondele peste o felie de pâine prăjită.
Mure, capsune, zmeură - sunt pline de vitamine şi antioxidanţi.  O cană de căpşune, de exemplu, conţine 100 mg de vitamina C. Poţi consuma aceste fructe împreună cu cereale sau cu un iaurt degresat.
 Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare