Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 10 martie 2012

MIROSURI


Nu-ţi place cum miroşi tu, încăperea în care stai sau autoturismul pe care îl conduci? Iată câteva sfaturi utile pentru îndepărtarea acestor “miresme” neplăcute:
Mirosul de transpiraţie


Dacă circuli cu mijloacele de transport în comun e imposibil să nu te fi izbit mirosul groaznic de transpiraţie emanat de persoanele din jurul tău. Pentru ca să te detaşezi de “turmă” şi să mirosi ca o crizantemă foloseşte cantităţi egale de amidon de porumb şi bicarbonat de sodiu, iar pudra rezultată utilizeaz-o pe post de talc (după un duş în prealabil). După acest tratament, chiar dacă rămâi în pană de deodorant, cu siguranţă nu-i vei deranja pe ceilalţi călători.
Mirosul din cameră

Dacă ţi se pare că într-o cameră miroase urât, pune un vas cu oţet într-un colţ al ei pentru câteva ore.
Animalul de companie

Involuntar animalul de companie degajă un miros specific destul de supărător. Pentru a preveni acest lucru trebuie să-i perii blana cu bicarbonat de sodiu. În plus, în locurile unde îşi petrece mai mult timp, împrăştie brichete de cărbune (de lemn).
Mirosul groaznic din frigider

Ai uitat în frigider resturi dubioase de pizza de acum câteva săptămâni şi-ţi vine rău când îl deschizi? Spală-l bine cu oţet şi aşază înăuntru o şosetă curată umplută cu zaţ de cafea. Se ştie că acesta este un absorbant eficient al mirosurilor neplăcute.
Mirosul dubios din maşină

Dacă vrei să mergi liniştit până la serviciu, adică fără să te ţii de nas tot drumul, umple cu votcă un pulverizator şi împrăştie particulele etilice în înteriorul maşinii. Votca este un dezodorizant natural ce mai poate fi folosit şi pentru împrospătarea covoarelor sau a hainelor. (Monica Beleneş)

Sursa :Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare