Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Purificarea limfei cu sucuri de citrice

Limfa este un lichid care circulă în organism prin spaţiile intracelulare. Principalele funcţii ale limfei sunt funcţia trofică (hrănitoare) şi cea de apărare. Ea joaca un rol important în aprovizionarea celulelor cu substanţe hrănitoare şi în îndepărtarea elementelor prelucrate în procesele metabolice, a leucocitelor moarte, a fagocitelor, microbilor şi viruşilor.

Dacă ganglionii limfatici şi splina sunt plini de toxine, nu mai pot îndeplini funcţia de purificare şi de apărare. De aceea, curăţirea limfei contribuie la înlăturarea sindromului de oboseală, la îmbunătăţirea stării de sănătate a persoanelor cu afecţiuni pulmonare, cardiovasculare, renale.

Purificarea limfei trebuie efectuată numai după procedura de curăţire a intestinului. Astfel, cu trei zile înainte de începutul procedurii, faceţi câte o clismă dimineaţa (pe stomacul gol) şi una seara. Alimentaţia trebuie să fie uşoară, vegetariană. După aceea, pregătiţi 2 litri de apă filtrată.

În ziua în care aveţi de gând să începeţi tratamentul, pregătiţi 900 ml de suc de grapefruit, 900 ml de suc de portocale şi 200 ml suc de lămâie. Amestecaţi totul şi adăugaţi 2 litri de apă. În final, trebuie să aveţi 4 litri de amestec. Acesta trebuie băut pe parcursul unei zile. În prima zi, dimineaţa, se face o clismă, după care se beau 100 ml de apă în care s-a dizolvat o lingură de sare Glauber (sulfat de sodiu).SAU SARE AMARAI i se mai zice. Este de dorit ca după aceea să faceţi o baie caldă sau un duş pentru a vă încălzi corpul cât mai bine. La 30 de minute după administrarea sării Glauber, beţi 200 ml din amestecul de citrice pregătit. Veţi începe să transpiraţi şi veţi avea senzaţia de golire a intestinului. Continuaţi să beţi câte 100 ml din amestec la fiecare 30 de minute, până când ajungeţi la 4 l. A doua şi a treia zi continuaţi după aceeaşi reţetă. Pe parcursul acestor trei zile, nu trebuie să mâncaţi nimic. În această perioadă de timp, din organism vor fi eliminaţi aproximativ 12 litri de limfă toxică. Aceasta va fi înlocuită cu aceeaşi cantitate de limfă curată obţinută în urma ingerării lichidului purificator. În a patra zi, începeţi să beţi sucuri de legume proaspete, să mâncaţi legume proaspete şi fructe, iar după 1-2 zile puteţi să reveniţi la alimentaţia obişnuită
EU AM TINUT ACEASTA CURA ACUM CATIVA ANI.. SI M-AM SIMTIT FOARTE BINE, NU MI-A FOST FOAME DELOC..CHIAR MA PREGATESC SA O TIN DIN NOU...DOAMNE AJUTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare