Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 aprilie 2012

8 beneficii ale lamaiei



1. Lamaia este un antiseptic eficient care stimuleaza intens procesele de digestie, mai ales atunci cand este consumata pe stomacul gol.

2. Poti scapa usor de infectiile din gat si problemele cu amigdalele daca faci gargara cu suc de lamaie si apa.

3. Este un medicament antiseptic natural care vindeca multe dintre problemele pielii. Sucul de lamaie previne aparitia punctelor negre, elimina celulele moarte si ridurile fine. Are efect antiimbatranire.

4. Lamaia stimuleaza eliminarea grasimilor si te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Pentru a pierde in greutate consuma suc de lamaie amestecat cu apa calduta si miere.

5. Sucul de lamaie este indicat in tratarea infectiilor (pulmonare, intestinale sau renale), a starilor febrile, anemie, insuficienta hepatica si pancreatica.

6. Regleaza tensiunea arteriala, alunga senzatia de ameteala si greata.

7. Poti obtine o culoare mai deschisa a parului folosind putin suc de lamaie. Culoarea parului se va deschide in functie de textura lui.

8. Elibereaza caile respiratorii. Datorita concentratiei bogate de vitamina C, sucul de lamaie poate trata problemele respiratorii.



 Zeama de lamaie este o sursa excelenta de vitamina C, vitamina B, calciu, fosfor, magneziu si potasiu. Contine flavonoide, substante care detin proprietati cu rol antioxidant si anticancerigen.

O lamaie asigura 28% din necesarul zilnic de vitamina C si aproape 5% din necesarul de vitamina A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare