Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 mai 2012

SFATURI UTILE



Cum se curata obiectele  de cupru cu lamaie si sare


Obiectele de cupru de obicei găsite în casă, în timp, tind să devină opace sau păta. În unele cazuri, se poate întâmpla ca pe suprafata lor de a forma o patină verde special.
În piaţă există numeroase produse care pot curăţa acest metal, dar cele mai multe dintre ele are o compoziţie chimică. Dacă doriţi să opteze pentru un sistem complet natural, economic şi, în acelaşi timp, la fel de eficient la domiciliu, puteţi crea cu două simple "ingrediente": de lamaie si sare vrac. Pentru a face produsul în cauză, aveţi nevoie pentru a pune într-un castron mic un pic "de sare grunjoasă, şi apoi stoarce sucul de peste un cuplu de lămâi.
După aceea, să ia doar o carpa pentru a curăţa, ia o parte de "pregătire", si frecati suprafata de cupru. După ce aţi spălat pe toate, iar obiectul va reveni de cupru să fie luminos ca nou.



Cum de a elimina guma de mestecat din ţesături şi pantaloni
       Acesta este unul dintre neajunsurile cele mai enervante şi, din păcate, mai multe comune, care este atunci cand stai pe bănci în locuri publice şi, mai presus de toate, pe trepte. Aceasta este "celebra" guma de mestecat lipite la pantaloni, la blugi , sau, mai general, pe haine .
      În multe cazuri, orice încercare de a încerca să elimine obiectul enervant lipit pe suprafaţa lor este in compartimentul de fapt, sau eliminarea acestuia este doar parţială. În piaţă există produse diferite în acest sens, dar cele mai multe dintre ele ineficiente. Pe alte ocazii, guma de mestecat este eliminat, dar lăsând o aureolă pe tesatura. Un remediu eficient şi economic pentru a se elimina este de a utiliza gheata. Doar sprijini pe gingie câteva cuburi de gheaţă şi câteva apăsaţi de câteva minute.
Astfel, guma de mestecat devine tare, acesta va fi uşor eliminate din ţesătură, fără a lăsa o pată decolora, şi mai ales fără ca partea interesată.



                     Cum se curata obiectele de aur şi bijuterii


Mulţi oameni au acasă, în bijuterii lor, bijuterii de aur şi obiecte. Unele dintre ele, cu toate acestea, deoarece dell'inutilizzo, sau cu trecerea simplu de timp, tind să-şi piardă luciul iniţiale, sau să devină opace şi de cotitură negru.
În acest caz, vă puteţi întreba de bijuterie dumneavoastră, sau să cumpere un anumit produs comercial. Dacă doriţi să opteze în schimb pentru o soluţie mai economică, naturală şi, în acelaşi timp, la fel de eficiente, acesta poate fi format dintr-un fruct: pepene . Pentru a curăţa elementele de aur folosi doar suc de seminţe de pepene galben combinate cu ei înşişi, adică partidul întreg (cu excepţia pielii), acesta tinde să "se debaraseze" de pe masă înainte de servire.
Pentru a face acest lucru bijuterii, pur şi simplu cufundaţi şi aur, în mijlocul de suc ??şi seminţe, şi se lasă să stea împreună pentru câteva minute. La final, obiectele sunt pur şi simplu, clătite cu apă şi se usucă cu o cârpă uscată, veni din nou să strălucească ca nou.

Cum pentru a curăţa pantofii din piele, genti si clare

Saci şi pantofi din piele de culoare sunt printre cel mai clar prezente în principal în dulapuri de femei. Ei, însă, au o mică problemă, dar enervant din cauza colorarea lor: de multe ori, chiar şi după o singură utilizare, pantofi si genti de dama (in special cele albe), au tendinţa de a se murdari.
Pentru a elimina petele de pe aceste suprafeţe, din piele, exista numeroase produse pe piata. Din piele, cu toate acestea, trebuie să utilizaţi un agresiv uşoare şi nu. O alternativă în acest sens se face din lapte demachiant (un utilizate în mod obişnuit pe fata pentru a elimina machiaj).
Se toarnă doar o cantitate mică din acest produs pe o cârpă uscată, şi apoi trece-l pe suprafaţa de sac de piele (sau pantofi). Lapte demachiant, prin urmare, este un remediu eficient pentru a indeparta murdaria, praful si petele de obiecte din piele în mod clar.



Cum să se spele şi să păstreze Mocha, masina de cafea

Acesta este unul dintre instrumentele cele mai comune gasite in bucatarie : este Mocha, aparatul clasic de a face cafea. Pentru a face eficient, şi, prin urmare, în măsură să genereze băuturi excelente, în timp, Moka nevoie de măsuri speciale de precauţie.
În primul rând, niciodată nu ar trebui să fie spălate cu detergent (una frecvent utilizate pentru plăci şi feluri de mâncare), sau cu alte substanţe chimice: reziduuri de acesta din urmă poate să rămână în ea şi, în plus, pentru a distruge filtru de cafea, se poate modifica gustul cafelei chiar dăunătoare. Ca alternativă la acest lucru, puteţi folosi " oţet . Pentru a curăţa cele mai bune de cafea, şi apoi păstraţi-l, pur şi simplu să ia în afară în fiecare din componentele sale, şi loc "piese" într-o tigaie plină de apă şi oţet.
După ce au pregătit tot ce este necesar pentru a plasa recipientul pe un aragaz şi se fierbe lichid (în care sunt încorporate componente), prezentă în ea. Astfel, în plus faţă de curăţare bun de Mocha, cafea va avea o mai bună conservare şi de durată.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare