Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 mai 2012

UN ROMAN SUSTINE CA VINDECA PESTE 1000 DE BOLI GRAVE


Cunoscutul terapeut Victor Bogdan, inginer de profesie, a vorbit despre descoperirile făcute de domnia sa în decursul anilor de cercetare şi tratament al bolilor, susţinând că medicamentul realizat de el poate vindeca aproape orice boală.
Printre cazurile pe care le-a tratat sunt unele cu forme severe probleme cardiace, leucemie şi chiar cancer. Şi pentru a nu-i fi contestat medicamentul descoperit, după 35 de ani de cercetare, inginerul păstrează o arhivă a cazurilor tratate, împreună cu diagnosticeloe puse de doctor, înainte şi după ce au încercat cura cu "mierea vie". Mărturiile sunt de-a dreptul şocante! 

O mulţime de persoane îi scriu cercetătorului pentru a-i mulţumi în urma curei cu medicamentul minune. "Dacă vorbim de vindecări neobişnuite, ele se realizează cu Apisan forte şi cu un regim naturist sever. De exemplu, la cancer, pacientul, pe lângă "mierea vie", nu trebuie să se atingă de carne şi peşte, 10 grame din aceste alimente compromit tratamentul", a dezvăluit el o parte din secretul lui.

Inginerul Victor Bogdan a început în 1975 să se ocupe mai mult de apicultură determinat fiind, în mare măsură, de boala sa de inimă. " Eram suferind de inimă şi tratamentul doctorilor şi indiferenta lor m-au determinat să abordez alte metode de vindecare", a spus el în emisiunea "Drept la ţintă".

Printre pacienţii pe care i-a tratat se numără şi Francisc Vaştag, care în urma unei accidentări era în pericol să rateze Mondialele de la Berlin în 1996. La rugăminţile lui Leonard Doroftei şi ale lui Adrian Fetecău, inginerul Victor a mers şi i-a "reparat" braţul celebrului sportiv, care apoi a fost la Mondialele de la Berlin şi s-a întors cu aur. 

La Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva din 2008, Victor Bogdan a primit medalia de aur; la Salonul Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii Noi - Inventika 2008, iar medalie de aur şi multe alte distincţii. Însă în ciuda tuturor acestor recunoaşteri internaţionale, Victor Bogdan nu vrea să-şi vândă invenţia sa unor firme farmaceutice, convins fiind că aceştia, determinaţi de câştigurile materiale, nu ar mai respecta reţeta oroginală.


Mai mult: Un român susţine că vindecă peste 1000 de boli grave! "Medicamentul" inventat de el, premiat în străinătate! FOTO - Ştiri interne | Libertatea.ro

Un comentariu:

  1. Socrul meu are cancer la ficat,puteti sa imi recomandati ceva tratament va rog frmos.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare