Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 octombrie 2012

Studii anterioare despre efectele benefice ale marijuanei asupra sanatatii

Marijuana previne cancerele la cap si gat

Cancerele la gat (in special cele de la nivelul laringelui), dar si cele la cap pot fi prevenite prin consumul de marijuana. Un studiu realizat pe aproximativ 1000 de persoane de catre cercetatorii din Boston a evidentiat un risc de cancer la cap si gat cu 61% mai mic la cei care fumau marijuana de peste 10 ani, aproximativ o tigara pe saptamana – relateaza MSNBC.
Marijuana mai este denumita si “iarba” si prezinta mai multe efecte asupra organismului, vizibile in special la nivelul sistemului cardiovascular si nervos. Cei care fumeaza marijuana au tulburari de memorie si de perceptie importante, prezinta o crestere a libidoului si modificari ale ritmului si tonusului cardiac.
Persoanele implicate in respectivul studiu au fost special selectate astfel incat sa nu fie expuse unor factori de risc majori pentru aceste tipuri de cancere (cap si gat): consumul cronic de alcool, fumatul (tabagismul).

 marijuana / canabisul trateaza cancerul - studiu cercetatori

Marijuana scade incidenta cancerului de prostata

Alte studii medicale au demonstrat ca anumite substante din marijuana au rol protector privind cancerul de prostata, o afectiune deloc rara in randul barbatilor.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare