Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 aprilie 2013

"Caut o metoda eficienta pentru renuntarea la fumat"




ARTICOL DIN FORMULA AS

* Se ia un varf de cutit de pulbere de pedicuta (sau bradisor), ce se pune sub limba si se tine circa 15 minute, dupa care se inghite cu apa. Procedura de mai sus se repeta de 5 ori pe zi, pe stomacul gol.
* In F. AS nr. 528 (august 2002), se da o metoda eficienta de renuntare la fumat sub titlul "Cum sa ne lasam de fumat".
* Metoda dr. Harttman: Seara, inainte de culcare (in pat, cu putin timp inainte de a adormi - cand creierul trece pe unde a), te concentrezi asupra urmatoarelor sugestii: maine, gustul tigarilor imi va face rau. Se repeta de mai multe ori aceasta fraza (minimum 30 de ori) fara ca mintea sa fie preocupata de altceva, si fara ca altceva sa-ti atraga atentia. Dupa mai multe repetari, se poate scoate complet din minte subiectul tigarilor. Te poti gandi la altceva, apoi adormi. Dupa circa 3 saptamani de aplicare a fortei vointei, vei renunta la fumat.
* Vitamina C lupta impotriva efectelor devastatoare ale tutunului. Se recomanda un aport zilnic de 60 mg.
* A se consulta cartea "Adio tigari" a d-lui dr. Emil Radulescu, aparuta la editura "Viata si sanatate", Bucuresti, 2004 (www.viatasisanatatea.ro), care detaliaza metode eficiente de renuntare la fumat.
* Va mai recomand cartea "Incursiune in medicina naturista", in memoria lui Valeriu Popa, autor Speranta Anton, ce da metode de a renunta la fumat, la capitolul "Tabagismul".
Cu stima,
MIOC ALEXANDRU - Resita, e-mail: sandu_mro@yahoo.com

Eu m-am lasat , cu greu, fara medicamente...cu post si rugaciuni...si am reusit nu mai fumez de 6 ani...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare