Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 octombrie 2014

Sapte moduri de a scapa corpul de cancer



Prof. Martin Rocken, director al Departamentului de Dermatologie al Centrului Medical Universitar Tubingen, impreuna cu echipa lui de cercetatori au aratat, se pare pentru prima oara, „ca sistemul imunitar este capabil sa forteze tumorile si celulele tumorale sa intre intr-o forma de dormitare permanenta”.

Aceasta este o chestiune pe care suporterii sanatatii naturale au afirmat-o de catva timp, ca imbunatatirea sistemului imunitar poate imbunatati starea sanatatii. Corpul, cand functioneaza la modul optim, se presupune ca in mod natural cauta si blocheaza invadatorii straini.

Fara distrugerea celulelor canceroase, se spune, imunoterapia poate preveni dezvoltarea tumorilor ,,adica celulele sunt puse intr-o stare de dormitare permanenta, sau senescenta”.

Si dupa cum a descoperit grupul Rocken, programul de senescenta functioneaza si asupra fiintelor umane. Ei au descoperit ca o combinatie de interferon si factor al necrozarii tumorale, doua molecule semnal binecunoscute, cu zero semnal pentru distrugerea celulei; celulele canceroase au incetat sa mai creasca „in vivo” („in interiorul organismului”) si dupa cum a reiesit din cercetari, nici tumorile maligne in regresie ale pacientilor cu cancer nu au dus-o mai bine.

„Este foarte probabil ca nu putem castiga <> prin mijloace exclusiv militare”. Prof. Rocken continua, „in loc de aceasta, un important jalon va fi restaurarea controlului imunitar asupra tumorilor maligne”.

Aceasta noua abordare poate fi privita ca terapia anticancer cea mai lipsita de efecte secundare si „care prelungeste viata”.
Sapte amplificatori naturali ai sistemului imunitar

In articolul prezentat in octombrie 2011 de catre Myra Hope in revista My Blessed Life/Viata mea binecuvantata, ea declara ca „tot acel zahar de care se bucura copiii [si adultii] in acest moment al anului, contribuie si la compromiterea sistemului imunitar”. Deci ce alimente pot amplifica in mod natural functia sistemului imunitar?

1) Sucul de lamaie – pentru a ajuta la stabilirea nivelului adecvat al pH-ului care favorizeaza mai mult bacteriile sanatoase decat bacteriile si virusurile daunatoare.

2) Uleiurile esentiale – pentru sistemul imunitar includ: bergamota, lemnul de cedru, musetel, salvie, chiparos, eucalipt, ghimbir, lavanda, menta si arbore de ceai.

3) Fructe si legume crude – produsele vegetale crude in general au un continut nutritiv mai inalt comparativ cu alimentele gatite si nutrientii ajuta la vindecare si detoxifiere.

4) Apa – beti multa apa, intrucat aceasta reprezinta o mare parte din sange si din ceea ce noi suntem.

5) Odihniti-va – oamenii bine odihniti se spune ca au un avantaj imunitar, intrucat se zice despre corp ca se vindeca cel mai bine in timpul odihnei.

6) Lumina soarelui si aer proaspat – mersul pe jos si exercitiile fizice practicate afara va vor aduce aer proaspat in plamani; incercati sa respirati adanc intr-o padure si sa luati vitamina D, foarte necesara, de la lumina soarelui.

7) Ciupercile medicinale – cum ar fi ciuperca chaga, se spune ca ofera globulelor albe din sange nutrientii lipsa.
SURSA


http://viataverdeviu.ro/sapte-moduri-de-a-scapa-corpul-de-cancer/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare