Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 iunie 2014

HERPESUL LABIAL


HERPESUL LABIAL, TRATAT CU ALCOOL SANITAR DE 70%, în minim 24 h, maxim 48h.
(Herpes labialis, (also called cold sores, herpes simplex labialis, recurrent herpes labialis, or orolabial herpes) can be treated with sanitary alcohol of 70 percent, in minimum 24 hours, maximum 48 hours; it must be locally applied two to three times per day until healing).

Luni, dimineaţa, citeam în revista “Le Generaliste “ un articol scris de un medic generalist cu privire la tratamentul herpesului labial. Făcea referire la tratamentul antiviral recomandat, cu aciclovir, dar, în acelaşi timp, era uluit să vadă cum bazele medicinii sunt uitate de către unii medici. Spunea că de 15 ani el tratează herpesul labial în 24 de ore, fără a prescrie niciun tub de antiviral.
Sursa lui era un tratat de virusologie vechi de 40 de ani (1971). Ce a învăţat el la capitolul cu virusul herpetic? Că viorionii care sunt rezistenţi la agenţi fizici şi chimici, pot fi distruşi de eter, alcool sau cloroform. Aşadar, el recomandă tamponarea leziunii herpetice cu alcool 70%, încă din primele momente în care apare.
Luni, pe la amiază, simt şi eu o arsură pe buză, adică un herpes începea să înflorească… Ce coincidenţă! În aceeaşi zi în care am citit despre “miraculosul” tratament, în speranţa că nu o să păţesc ca altădată.
Am început să îmi tamponez micul buchet de vezicule în formare cu alcool 70%. Seara, încă o dată. Evoluţia a fost efectiv oprită. Fără cruste, fără nimic. După 48 de h nu am mai simţit nimic. Exact ca în povestirea domnului dr.

M-am gândit să vă împărtăşesc şi vouă acest “truc” care este, se pare, de o mie de ori mai bun decât aciclovir... (...).
___
Articol preluat de pe Jurnal de Medic.
Copyright © Dr. Adina CHERICHEŞ

Ce se întâmplă când bei apă pe stomacul gol?


Japonezii beau apă imediat ce se trezesc. Numeroase studii au confirmat avantajele acestui obicei. Această rutină matinală are un efect vindecător și efecte pozitive atunci când oamenii suferă de boli serioase.

Există dovezi că apa pe stomacul gol poate fi uimitoare în tratarea mai multor afecțiuni: dureri de cap, dureri în orice parte a corpului, boli cardiovasculare, tahicardie, epilepsie, colesterol, astmă, tuberculoză, meningită, boli ale rinichilor, afecțiuni gastrice, diaree, hemoroizi, constipație, probleme oculare, dereglări menstruale, afecțiuni ale urechilor, nasului și gâtului.

Dimineața, înainte de a-ți peria dinții, bea 640 mlde apă

Periază-ți dinții, dar nu mânca și nu bea nimic 45 de minute.
După 45 de minute, poți lua licul dejun.
După micul dejun, prânz sau cină, nu bea nimic în următoarele 2 ore.

Cei care au probleme și nu pot bea 4 pahare de apă pe stomacul gol, pot începe cu o cantitate mai mică, iar apoi să ajungă la 640 ml.

Dacă nu ai nici un fel de probleme, această metodă îți va crește energia.


Cât timp trebuie să urmezi tratamentul?

-    Pentru cei cu presiune sangvină – 30 de zile
-    Pentru gastrită – 10 zile
-    Pentru diabet - – 30 de zile
-    Pentru constipație -  10 de zile
-    Pentru tuberculoză -  90 de zile

A bea apă dimineața va deveni în timp o rutină zilnică.
În timp vei deveni sănătos și plină de energie.

Atenție! Cei cu artită trebuie să aplice această metodă doar în primele trei zile ale săptămânii, apoi să facă o pauză și să înceapă din nou săptămâna următoare.

Tratamentul nu are efecte secundare, decât urinarea frecventă.
Deci bea apă și rămâi activ!
Citește pe euforia.tv!

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare