Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 iulie 2011

Apa la microunde


Este durerea unei mame al carei fiu  a avut acest stupid si dureros accident... Este o intamplare adevarata, un ghinion pe care l-ar putea avea oricare dintre noi, din nestiinta sau ignoranta...    Acum 5 zile fiul meu de 26 de ani s-a decis sa bea o ceasca cu ceai. A pus la incalzit la microwave (ceea ce a mai facut si inainte in diferite ocazii) o ceasca cu apa. Nu stiu exact pentru cat timp l-a programat insa mi-a zis ca dorea sa fiarba apa. La expirarea timpului, cuptorul s-a stins si el a scos ceasca cu apa. Pe cand privea ceasca, a realizat ca apa nu fierbea; totusi, apa i-a sarit direct in fata. El a lasat sa cada ceasca din maini dupa ce apa i-a sarit in fata datorita energiei acumulate.. Pe toata fata are rani de 1s si 2s grade si e foarte probabil ca fata sa-i ramana marcata pe langa faptul ca nu mai vede cu ochiul stang. >Pe cand eram la spital, medicul care l-a ingrijit a spus ca sunt foarte frecvente aceste tipuri de accidente si
ca nu ar trebui sa se puna apa singura la incalzit la microwave. Daca se incalzeste apa in acest mod intotdeauna trebuie sa se puna ceva in ea, un betisor de lemn sau  un  plic de ceai, dar daca se intentioneaza sa se incalzeasca doar apa e mai bine sa se foloseasca aragazul. Iata ce a spus un profesor de fizica despre acest subiect: "Multumesc ca m-ai avertizat in privinta folosirii apei in microunde. Cunosc cateva cazuri. Acesta se datoreaza unui fenomen cunoscut ca supraincalzire." Se poate intampla in orice moment cand apa se incalzeste mai ales daca recipientul folosit e nou. Ceea ce se intampla e ca apa se incalzeste mult mai rapid inainte ca bulele sa se formeze. Daca cana e noua, nu are nici o zgarietura sau un loc unde ar putea sa se duca bulele si sa se formeze bule in apa care fierbe, apa se incalzeste trecand de timpul care ii ia pentru a se incalzi (cum se spune fierbe....... fierbe....... si fierbe........).. Atunci apa se inabusa, sta
pe loc si in contact cu aerul tasneste cu putere din cauza energiei pe care o are.. Rog a se trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai, ati putea evita o mare durere si suferinta. La revedere!! Noroc bun!! ........ si ai grija de ochii tai, pentru ca dupa viata, cadoul cel mai de pret pe care ni l-a dat Dumnezeu e vederea !!!
ROG SA TRIMITETI TUTUROR CUNOSCUTILOR E FOARTE IMPORTANT.
CRED CA MULTI NU STIU ACEST LUCRU: A NU SE INCALZI APA IN MICROWAVE !!!!

Cu ce alimente se hranesc celulele canceroase





Cu ce alimente se hranesc celulele canceroase
Stiai ca si tu ai celule canceroase in corp doar ca inca nu sunt activate? Acestea se activeaza insa atunci cand sistemul imunitar este slabit, cand stilul tau de viata nu este tocmai unul ideal si cand alimentele pe care le consumi in mod constant sunt “hranitoare” pentru aceste celule. 

De obicei, persoanele diagnosticate cu o tumora canceroasa au deficiente nutritionale grave care pot sa apara fie din cauza factorului genetic, fie din cauza unui stil alimentar nepotrivit.

Pentru prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, este obligatoriu modificarea stilului alimentar si administrarea unor suplimente alimentare care sa intareasca sistemul imunitar.

Iata o lista cu alimentele care hranesc celulele canceroase, provocand astfel dezvoltarea lor si aparitia tumorilor:
 

Zaharul


Zaharul se afla in topul preferintelor celulelor canceroase, astfel ca prajiturile, bomboanele si orice aliment contine zahar, iti mareste pe zi ce trece riscul de aparitie a tumorilor.
In aceste conditii ai probabil tendinta sa optezi catre indulcitorii sintetici, insa acestia au la baza un ingredient care se numeste aspartam si care este la fel de nociv ca zi zaharul. Unica varianta ramasa este sa indulcesti alimentele cu ajutorul mierii de albine, dar si aceasta trebuie consumata in cantitati moderate. 
 

Produsele lactate


Laptele favorizeaza productia de mucus in organism, in special in tractul gastro-intestinal, iar celulele canceroase se hranesc cu acest mucus. Medicii spun ca prin renuntarea la lapte si la alte produse lactate, celulele canceroase vor „muri de foame”.
 

Carne de vita sau porc


Consumul de Carne de porc sau vita produc in organism un pH acid, care face celulele canceroase sa se dezvolte foarte repede. In plus, este posibil ca produsele din carne de porc, sa fie tratate cu hormoni de crestere, care sunt nocivi pentru bolnavii de cancer. Specialistii sugereaza consumul de carne de pasare sau peste, dar chiar si asa, in cantitati mici. 
 

Ce ar trebuie sa mai stii despre cancer


Chimioterapia inseamna otravirea celulelor canceroase, insa in acest proces sunt distruse si celulele bune, iar de aici apare slabirea excesiva, caderea parului, imbatranirea pielii etc. De asemenea, din cauza chimioterapiei, anumite organe cum ar fi rinichii, ficatul, plamanii sau inima pot avea de suferi in mod iremediabil.

Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase.

Chimioterapia si radioterapia au puterea de a reduce dimensiunea tumorilor, insa ele nu vor fi distruse nici chiar cu ajutorul tratamentelor pe termen lung.

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare