Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 decembrie 2014

O femeie din Bosnia isi dezvaluie reteta cu care a invins cancerul!

ghimbir cu miere

 
         Aceasta femeie, care a dorit sa-si pastreze anonimatul,  traieste in Bosnia-Hertegovina si a impartasit aceasta reteta, in scopul de a ajuta pacientii din intreaga lume care sufera de aceasta boala urata sa incerce o vindecare naturala.
Reteta este usor de preparat si ai nevoie de doar doua ingrediente – ghimbir si miere. Femeia sustine ca aceasta reteta a adus-o inapoi la viata. Ea a suferit de cancer la glandele endocrine si din aceasta cauza a fost conectata la aparate timp de 3 saptamani. Cu toate acestea, ea a reusit sa se vindece fara chimioterapie, datorita acestui medicament.
Daca ai de gand sa incerci vei avea nevoie de doua radacini mari de ghimbir, pentru a pregati acest remediu. Curata radacinile de ghimbir si macina-le in bucati foarte mici. Se amesteca ghimbirul tocat cu o jumatate de kilogram de miere.
Pune acest amestec intr-un borcan si mananca patru lingurite pe tot parcursul zilei. Cel mai important lucru este sa folosesti o lingurita de plastic sau ceramica, nu folositi niciodata lingura de metal. Primele semne de ameliorare sunt vizibile dupa trei zile.
sursa: wesupportorganic.com

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare