Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 ianuarie 2017

RĂNI DE ARSURĂ:


Odată, când am fiert porumb, am încercat să verific cu o furculiță, dacă este deja fiert, dar mâna mi-a alunecat în apa clocotită.

Încă urlam de durere, când a apărut în ușă un prieten, fost soldat în Vietnam . M-a întrebat, unde țin făina? După ce i-am dat, mi-a băgat complet mâna în făina, și mi-a spus, să-o țin acolo timp de zece minute, cea ce am și făcut-o. Ne-a povestit, că în Vietnam , unui bărbat i s-au aprins hainele, și în panica creată cineva a vărsat pe el conținutul unui sac de făină. Făina nu numai că a stins flăcările, dar pe pielea victimei nu a apărut nici măcar o bășicuță.
După zece minute, cănd mi/am scos mâna din făină, nu numai că nu am avut pe piele nici o bășică, dar ea nici măcar nu s-a înroșit. De atunci în permanență țin în frigider o pungă de făină, ea fiind mai eficientă rece, decât la temperatura camerei. Odată mi-am ars limba, am acoperit-o cu făină, iar după zece minute nu am mai simțit nici o durere. Deci dacă te arzi, să nu pui arsura sub jetul de apă a robinetului, ci folosește punga cu făină !! Este mult mai eficientă !!


MEREU POATE FI CINEVA CARE SĂ AIBĂ NEVOIE DE ACEST MESAJ. TRANSMITE-L ȘI ALTORA !!!!

SPER SĂ NU FIE NEVOIE SĂ FOLOSIȚI ACEASTĂ ÎNVĂȚĂTURĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare