Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 iulie 2011

Cu ce alimente se hranesc celulele canceroase





Cu ce alimente se hranesc celulele canceroase
Stiai ca si tu ai celule canceroase in corp doar ca inca nu sunt activate? Acestea se activeaza insa atunci cand sistemul imunitar este slabit, cand stilul tau de viata nu este tocmai unul ideal si cand alimentele pe care le consumi in mod constant sunt “hranitoare” pentru aceste celule. 

De obicei, persoanele diagnosticate cu o tumora canceroasa au deficiente nutritionale grave care pot sa apara fie din cauza factorului genetic, fie din cauza unui stil alimentar nepotrivit.

Pentru prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, este obligatoriu modificarea stilului alimentar si administrarea unor suplimente alimentare care sa intareasca sistemul imunitar.

Iata o lista cu alimentele care hranesc celulele canceroase, provocand astfel dezvoltarea lor si aparitia tumorilor:
 

Zaharul


Zaharul se afla in topul preferintelor celulelor canceroase, astfel ca prajiturile, bomboanele si orice aliment contine zahar, iti mareste pe zi ce trece riscul de aparitie a tumorilor.
In aceste conditii ai probabil tendinta sa optezi catre indulcitorii sintetici, insa acestia au la baza un ingredient care se numeste aspartam si care este la fel de nociv ca zi zaharul. Unica varianta ramasa este sa indulcesti alimentele cu ajutorul mierii de albine, dar si aceasta trebuie consumata in cantitati moderate. 
 

Produsele lactate


Laptele favorizeaza productia de mucus in organism, in special in tractul gastro-intestinal, iar celulele canceroase se hranesc cu acest mucus. Medicii spun ca prin renuntarea la lapte si la alte produse lactate, celulele canceroase vor „muri de foame”.
 

Carne de vita sau porc


Consumul de Carne de porc sau vita produc in organism un pH acid, care face celulele canceroase sa se dezvolte foarte repede. In plus, este posibil ca produsele din carne de porc, sa fie tratate cu hormoni de crestere, care sunt nocivi pentru bolnavii de cancer. Specialistii sugereaza consumul de carne de pasare sau peste, dar chiar si asa, in cantitati mici. 
 

Ce ar trebuie sa mai stii despre cancer


Chimioterapia inseamna otravirea celulelor canceroase, insa in acest proces sunt distruse si celulele bune, iar de aici apare slabirea excesiva, caderea parului, imbatranirea pielii etc. De asemenea, din cauza chimioterapiei, anumite organe cum ar fi rinichii, ficatul, plamanii sau inima pot avea de suferi in mod iremediabil.

Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase.

Chimioterapia si radioterapia au puterea de a reduce dimensiunea tumorilor, insa ele nu vor fi distruse nici chiar cu ajutorul tratamentelor pe termen lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare