Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 martie 2015

Un Remediu Puternic Ce Va Opri Tusea Dupa Prima Utilizare

IACOV· SANATATE NATURALA


Un articol de Cristian Iacov

Ai prieteni apropiati sau ai un membru din familie care nu se mai opreste din tusit? Te asigur ca dupa ce vei citi articolul acesta, vei pune mana pe telefon si ii vei oferi remediul perfect.

Este vorba despre o combinatie unica, ce va face tusea sa dispara dupa prima utilizare. Acest remediu este testat personal, si credeti-ma a functionat imediat. Elementele de baza ale acestei combinatii sunt : uleiul de cocos si mierea. Acestea sunt ingrediente 100% naturale, cu un efect calmant, putand fi utilizate si preventiv, pentru intarirea imunitatii.



Uleiul de cocos - Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, si se aseamana foarte mult cu untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos.Colina este unul din nutrientii care se gasesc in cel mai mare procent. Din compozitia uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate.

Principalele beneficii ale uleiului de cocos sunt date de prezenta acizilor grasi care includ acidul lauric, acidul capric si acidul caprilic. Acestia sunt unii dintre cei mai puternici agenti antimicrobieni, avand o eficienta maxima impotriva virusurilor, ciupercilor si bacteriilor. Principalul mod de actiune al lor consta in dezintegrarea peretilor celulelor antimicrobiene.

Mierea are proprietati antibacteriene puternice si, prin urmare, este un excelent protector impotriva infectiilor.

Ingrediente:

100 ml de ulei de cocos

100 de grame de miere

Un varf de cutit de scortisoara (optional)

Mod de preparare:

Amestecati bine uleiul de cocos pana cand acesta devine cremos.

Adaugati mierea si scortisoara si amestecati bine pana cand veti obtine un amestec omogen.

Mod de consum :

Pentru tratarea tusei – amestecul se pastreaza la temperatura camerei si se consuma ori de cate ori tusiti, dar nu mai mult de 6-8 lingurite pe zi.

Mie personal mi-a trecut tusea dupa prima lingurita. Am continuat totusi tratamentul timp de 2 zile, asa cum este indicat, cu toate ca nu mai era nevoie.

Pentru imunitate – amestecul il puteti pune intr-un recipient de facut gheata, si il puteti pastra la frigider. Consumati cate un „cubulet” zilnic, timp de 10 zile pe luna, in special in perioada de primavara-toamna, pentru a va intari sistemul imunitar.

Pe langa faptul ca va intari sistemul imunitar, va asigur ca va fi si un deliciu, mai ales atunci cand este servit rece. Copii o sa-l adore!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.


- See more at: http://www.secretele.com/2015/03/un-remediu-puternic-ce-va-opri-tusea.html#sthash.ExDg0tb5.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare