Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 ianuarie 2014

HCV New Drug Research: Coffee consumption affects cancer risk differently...



HCV New Drug Research: Coffee consumption affects cancer risk differently...:
In functie de doua studii recente, consumul de cafea de orice fel poate reduce riscul de cancer cele mai comune de ficat de la fel de mult ca 50 de procente.

Consumul de cafea afecteaza riscul de cancer diferit de ficat Raport cu cancer pancreatic

de: TARA HAELLE, IMNG Medical News

ceai sau cafea cu cafeina sau decofeinizata potabilă este puțin probabil să influențeze persoane un risc de cancer pancreatic, dar consumatoare de cafea de orice fel, poate reduce riscul de cel mai frecvent cancer la ficat de la fel de mult ca 50% (în funcție de cantitatea consumată), in conformitate cu doua studii recente in Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie.


În studiul privind cancerul pancreatic, Dr. Nirmala bhoo-Pathy de Centrul Medical Universitar din Utrecht, Olanda, si colegii sai au raportat, "Rezultatele noastre consolida concluzia făcută de Mondiale
Fondul de Cercetare a Cancerului si Institutul American de Cercetare a Cancerului , care există puține dovezi care să susțină o relație de cauzalitate între cafea și riscul de cancer pancreatic ( Clin Gastroenterol Hepatoi 2013 [doi: 10.1016/j.cgh.2013.05.029]... ). În același timp, un 16-studiu meta-analiza de consumul de cafea si riscul de pentru carcinom hepatocelular, care reprezintă mai mult de 90% din cazurile de cancer de ficat la nivel mondial, a relevat un risc scazut de 40% (risc relativ, 0,60; 95% interval de încredere: 0.50 - 0.71). pentru orice consum de cafea vs nici un consum Cu toate acestea, Dr. Francesca Bravi a Università degli Studi di Milano si colegii sai au raportat ca rezultatele lor nu a putut stabili o relație de cauzalitate între consumul de cafea și carcinom hepatocelular ( Clin Gastroenterol Hepatoi 2013 [doi: 10.1016/j.cgh.2013.04.039]... ).


Chiar și o astfel de relație de cauzalitate poate fi limitat semnificație clinică, cu toate acestea, având în vedere că mai mult de 90% din cazurile de cancer de ficat primare la nivel mondial poate fi, teoretic, prevenite prin vaccinare hepatita B, control al transmiterii hepatitei C, și de reducere a consumului de alcool, Dr. echipa Bravi a scris .

In primul studiu, ancheta Dr. bhoo-Pathy implicat inspecție de 865 de primele cazuri de cancer pancreatic raportate intr-o cohorta de 477,312 barbati si femei din 10 de țări europene urmarite prospectiv pe o medie de 11.6 ani de follow-up. Participanții la EPIC (Investigare a posibilelor europeană în Nutriție și Cancer) cohorta completat un chestionar alimentar la momentul initial in 1992, apoi calibrat cu o rechemare dietetice de 24 de ore de final de follow-up în 2000.

Cele 23 centre participante au fost în Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia și Regatul Unit, iar consumul mediu de cafea pe acestea au variat de la 92 ml / zi, în Italia la 900 ml / zi în Danemarca. Printre participanti, cu toate informațiile privind consumul tip de cafea (n = 269,593), jumătate băut doar cafea cu cafeina (50%), 4% au baut numai cafea decofeinizată, o treime (34%) au băut atât, iar 12% nu beau cafea. Doua treimi (66%) din cohorta totală a baut ceai de orice fel (cu cafeina, verde, sau pe bază de plante).

Nici consumul total de cafea (risc relativ, 1,03; 95% CI: 0.83-1.27 de mare vs aport scăzut), nici consumul de cafea decofeinizata (HR, 1,12; 95% CI: 0.76-1.63) - au raportat ca cani stare de ebrietate pe zi , săptămână, lună sau și apoi transformat în mililitri pe zi - a arătat o modificare semnificativă a riscului de cancer pancreatic. Consumul de ceai de orice fel a avut nici un impact similar asupra riscului (HR, 1,22; 95% CI: 0.95-1.56). Aceste riscuri nu sa schimbat dupa contabile pentru o serie de factori de confuzie, nici atunci când analiza a fost limitată la 608 (70,3%), tipuri de cancer care au fost confirmate la microscop.

Confounders inclus sex, clinica / centru, varsta la diagnostic, inaltime, greutate, activitate fizica, statutul de fumat, antecedente de diabet, nivelul de educație, și aportul de energie, inclusiv carne rosie, carne procesata, alcool, băuturi răcoritoare, ceai (pentru analiza de cafea) , cafea (pentru analiza ceai), și fructe și legume.

O comparație cu aport moderat scăzută și scăzută cafea cu cafeina dezvăluit inițial un risc modest crescut pentru consum moderat redus (HR, 1,33; 95% CI: 1.02-1.74), care a scăzut de mai jos semnificatie statistica atunci când a confirmat doar la microscop au fost analizate cazuri de cancer pancreatic. In plus, nici un efect doză-răspuns a fost consemnată oricare dintre rezultatele de riscul de cancer pancreatic.

Cu toate acestea, un efect doză-răspuns a fost văzut în studiul Dr. Bravi lui investigarea consumul de cafea si riscul de carcinom hepatocelular.Actualizare echipa ei de o meta-analiza 2007 a inclus o suplimentare de patru cohorta si doua studii de caz-control, pentru un total de opt cohortă și opt studii de caz de control de 14 de articole în limba engleză sunt incluse în PubMed / Medline între 1966 și septembrie 2012.

Când în funcție de tipul de studiu, reducerea riscului global de 40% pentru orice consum de cafea a fost găsit printre 3153 de cazuri de carcinom hepatocelular împărțit într-o reducere de 44%, în studiile de caz de control (RR, 0,56, 95% CI: 0.42-0.75) și o reducere de 36% în studiile de cohortă (RR, 0,64, 95% CI: 0.52-0.78).

Relația doză-răspuns a fost văzut în comparații separate de consum redus și ridicat de cafea, cu nici un consum de cafea, cu ajutorul a trei cesti pe zi ca cutoff în nouă documente și o ceasca pe zi, în cinci acte. Consum redus de cafea reduce riscul de carcinom hepatocelular cu 28% (RR, 0,72, 95% CI: 0.61 - 0.84), în timp ce consumul ridicat a redus cu 56% (RR, 0,44, 95% CI: 0.77-0.84).

Fiecare ceașcă suplimentară de cafea pe zi a determinat o reducere cu 20% a riscului (RR, 0.80; 95% CI: 0.77 - 0.84). Această divizare într-o reducere de 23% a riscului în cadrul studiilor de caz de control (RR, 0,77, 95% CI: 0.71-0.83) și o reducere de 17% a riscului în studiile de cohortă (RR, 0.83; 95% CI: 0.78-0.88) . O analiză temporală de reducere a riscurilor pentru orice consum de cafea a înregistrat o creștere de la reducerea cu 20% a riscului în 2000 (RR, 0.8, 95% CI: 0.50-1.29) la 41% în 2007 (RR, 0,59, 95% CI: 0.48-0.72 ), care a rămas stabilă la aproximativ 40% în ultimii ani.

De contabilitate pentru mai factorii de risc [semnificativ] pentru cancer la ficat a avut un efect redus asupra ratelor de risc. Acești factori au inclus hepatita B si C, ciroza, infectii si alte boli de ficat, statutul socio-economic, consumul de alcool și fumatul.

Dr. echipa Bravi a sugerat că efectul de reducere a riscurilor ar putea fi un efect real, de cauzalitate rezultă din antioxidanti si alte minerale din cafea, care pot inhiba carcinogeneza de ficat sau de asocierea inversă între cafea și ciroza sau cafea și diabet, ambele condiții de factori de risc cunoscuti pentru cancer la ficat. Sau, efectul poate avea ca rezultat, cel puțin în parte, la un consum redus de cafea la pacienții cu ciroză sau altă boală hepatică.

"Astfel, o reducere a consumului de cafea în subiecte nesănătoase nu poate fi exclusă, deși relația inversă dintre cafea și cancer de ficat, de asemenea, a fost prezent la pacienții cu antecedente de boli de hepatită / ficat," au scris cercetatorii. Cu toate acestea, au remarcat, de asemenea, utilitatea potențial limitat de reducere a riscului de cafea având în vedere impactul mai mare asupra reducerii riscului de cancer de ficat de la vaccinare hepatita B, de prevenire a hepatitei C, și de reducere a băut alcool.

Studiul a cancerului pancreatic a fost finanțat de Comisia Europeană și de Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului, cu o lunga lista de societăți suplimentare, fundații și instituții de învățământ care sprijină cohortele naționale individuale. Studiul a carcinom hepatocelular a fost finantat de un grant de la Associazione Italiana per la Ricerca sul Cancro. Autorii din ambele studii nu au raportat informatii.

Sursă
http://www.gihepnews.com/news/top-news/single-article/coffee-consumption-affects-cancer-risk-differently-for-liver-vs-pancreatic-cancers/2bb1046e5ce78d80d176b7626ca755b7.html
Foto - Lynda Banzi / IMNG Medical Media

marți, 7 ianuarie 2014

Nodulii tiroidieni


se micsoreaza cu nutritie pura, nu medicamente

Doamna Julie Diaz are Tiroidita Hashimoto. Ea este absolventa a Instutului de Nutritie Integrativa si membra a Asociatiei Americane a Practicienilor fara Medicamente.
Cititi in continuarea ceea ce a impartasit privind experienta sa cu tiroitida Hashimoto si modul in care a abordat aceasta boala autoimuna:

Tiroidita Hashimoto este o conditie medicala cauzata de inflamatiile anormale ale glandei tiroide, facand parte din categoria bolilor autoimune. Reactia exagerata a sistemului imunitar face ca organismul sa atace glanda tiroida, confundand-o cu un tesut strain, potential amenintator. Cauza producerii tiroiditei Hashimoto este necunoscuta, insa boala autoimuna tinde sa apara pe linie ereditara. Este de 5-10 ori mai frecventa in randul femeilor decat al barbatilor si debuteaza de cele mai multe ori la varsta adulta. Eu gestionez aceasta boala natural, si tiroida mea produce cantitati corespunzatoare de hormoni tiroidieni T3 si T4 pe cont propriu, fara medicamente.

La un moment dat, doctorul meu m-a intrebat daca as dori o ecografie la tiroida, si am fost de acord. A fost prima mea ecografie la tiroida, si am primit rezultate ingrijoratoare. Endocrinologul meu mi-a spus ca am doi noduli, dintre care unul considerat destul de mare, 1.3 centimetri. Cei mai multi noduli tiroidieni sunt benigni. Cu toate acestea, medicul a afirmat ca ar avea si margini inegale, ceea ce insemna ca riscul pentru cancer ar fi mai mare. In loc de 5-10%, riscul de cancer ar fi de 10-15%. Cotele au fost in favoarea mea, dar tot eram foarte ingrijorata.
Dupa revizuirea cu ultrasunete, medicul mi-a recomandat o biopsie. L-am intrebat daca am putea sa asteptam un pic de timp inainte de obtinerea biopsiei, pentru a incerca unele cure naturale. A fost de acord, asa ca am mers mai departe cu programul meu. Am luat pectina de citrice doua saptamani. Apoi am adaugat Zeoliti. Concomitent, am luat reishi extract de ciuperci. Toate trei sunt suplimente nutritive indicate pentru a prevenii cresterea de celule canceroase si a reduce dimensiunile de tumori sau chisturi.
In ziua de biopsie, am fost nervosa. Acul cu anestezic m-a ranit, pentru ca este o parte foarte sensibila a gatului. Apoi medicul a insera un ac adanc in josul gatului meu. A lasat acul acolo si a rotit pentru a scoate celule. A repetat acest lucru de patru ori. Chiar si cu anestezic a fost chinuitor si destul de dureros, am simtit acul in gat aproximativ o saptamana dupa.
Nodul micsorat de la 12 x 12 mm la 0,8 x 1.0 mm

Atunci cand medicul m-a chemat la rezultat, a spus ca a fost in imposibilitatea de a obtine suficiente celule din nodul! La inceput, am fost suparata, cu gandul ca ar trebuii sa repet experienta oribila din cauza unor erori din partea lor. Dar apoi, a explicat ca nodul cel mare care a masurat initial 12 x 12 milimetri era diminuat la 0.8×1.0 milimetri! Am fost incantata si nu a fost necesar sa repet testul, pentru ca nu este posibil obtinerea de suficiente celule dintr-un astfel de nod mic.

Eu sunt incantata ca eforturile mele au avut un rezultat pozitiv! Impartasesc povestea mea pentru a oferii speranta si un exemplu. Eu nu sunt medic dar va recomand atunci cand va confruntati cu o problema de sanatate sa gasiti un medic instruit in medicina complementara sau un medic naturist care lucreaza cu oamenii si face modificari in dieta, stilul de viata si preda noi moduri de a manca, de a gati si de a prepara hrana intr-un mod delicioas si hranitor.
Dieta mea a inclus urmatoarele:
Pectina de citrice – timp de doua saptamani, de trei ori pe zi.
Zeolit – timp de doua saptamani, doua capsule la sase ore si apoi la doua-patru capsule pe zi.
Seleniu – aport crescut de consum de nuci de Brazilia, patru-cinci mai mult dimineata in fiecare saptamana. Iau in mod obisnuit o capsula de seleniu pe zi.
Fara gluten si produse lactate si reducerea aportului de zahar.
La micul dejun zilnic amestec de seminte de dovleac, seminte de chia, seminte de in, caju, nuca de cocos si scortisoara.
Zilnic piure cu apa de nuca de cocos, o lingurita de pulbere verde, afine, banane, goji, extract de ciuperci, 1/2 lingurita de maca pulbere si stevie. Este delicios si energizeaza.

Scepticii pot spune ca a fost pura coincidenta, dar am crezut cu adevarat ca atunci cand ai o afectiune grava de sanatate, de ce sa avem doar o singura optiune? Si de ce un medic care are un interes financiar sa aibe controlul asupra vietii tale si viitorul tau? Ofera-ti cei mai buni nutrienti. Adauga mai multe alimente noi in dieta ta, mai ales fructe de padure. Asigurate ca iti oferi suficiente grasimi sanatoase, cum ar fi uleiul de nuca de cocos, avocado si ulei de masline extravirgin. Nucile si seminte pot fi pastrate pentru gustari sanatoase sau incorporate in retete delicioase. Investeste intr-un filtru de apa de inalta calitate si un blender excelent pentru piureuri.
Micile modificari in timp duc la mari beneficii. Corpul tau are capacitatea extraordinara a se vindeca da-i nutrienti de calitate.

Sursa pentru acest articol:
http://viataverdeviu.ro/nodulii-tiroidieni-se-micsoreaza-cu-nutritie-pura-nu-medicamente/
- despre tratarea naturala a tiroiditei Hashimot

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare