Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 august 2010

NU VORBITI NICIODATA LA TEL MOBIL IN TIMP CE este in PRIZA

NU VORBITI NICIODATA LA TEL MOBIL IN TIMP CE este in PRIZA DE ACASA, SAU LA BIROU IN Masina LA INCARCAT !
RECENT UN OM A MURIT , dupa , CUM PUTETI Vedea MAI JOS ...

........Nu face niciodată asta! Spune tuturor prietenilor tăi să deconecteze încărcătorul !

Noi incarcam de obicei, telefoanele noastre , in cea mai mare parte a timpului in timpul noptii , dar , ocazional, si în timp ce conducem ; vom folosi ştecherul în încărcătorul auto . Ca sa fiti in siguranţă în viitor ,debransati- va.

Eu fac asta tot timpul. Cred că acest lucru, nu este prea mult !

Cu câteva zile în urmă, o persoană a pus la reîncărcat telefonul său mobil la domiciliu.

Dar în acel moment un apel a venit şi el a răspuns cu încărcatorul, atasat la aparat si
inca conectat la priză .



După cateva secunde o energie electrică curgea în telefonul mobil neîngrădit
iar tanarul a fost aruncat la podea cu o bufnitură grea. După cum puteţi vedea,
telefonul de fapt, a explodat.
Părinţii lui s-au grabit in camera doar pentru a-l găsi inconştient , cu
bataile inimii slabe si degetele arse .

El a fost dus de urgenta la spitalul din apropiere , dar a fost declarat mort la sosire.
Telefoanele mobile sunt o invenţie moderna, foarte utile .

Cu toate acestea, trebuie să fim conştienţi de faptul că acesta poate fi , de asemenea, un instrument de moarte.
Nu folosiţi niciodată telefonul mobil în timp ce este cuplat la priza electrică ! Dacă aveti la încărcare telefonul mobil şi vine un apel , decuplaţi-l de la încărcător şi de ieşire .
Transmiteti aceste informatii tuturor celor dragi.

marți, 3 august 2010

DULCEATA DE PEPENE VERDE

Ingrediente
•coajă de pepene verde 1kg
•zahăr 1 kg
•apa 500ml
•oţet 300ml
•zeamă de lămâie 1
•baton de vanilie 1/2

Mod de preparare
Se strânge coaja de la 2 - 3 pepeni verzi potriviţi. Se îndepărtează partea verde, coaja propriuzisă şi se păstrează doar partea albă şi un strat subţire de câţiva milimetri de miez roşu. Se taie în cubuleţe de aproximativ 1cm. Cubuleţele se fierb într-un amestec de apă cu oţet (la 2 l apă se pun 300ml oţet). Se fierb până când devin sticloase. Se strecoară apoi, se clătesc în apă rece şi se lasă la scurs. Se cântăresc din nou. La 1kg coji fierte se adaugă 1 kg zahăr dizolvat în 500 ml apă. Se adaugă zeama de lămâie şi vanilia şi se lasă amestecul la fiert, la foc potrivit, până când se leagă siropul. Acesta nu trebuie să fie foarte legat, deoarece îşi va schimba gustul.

MICI SECRETE: Ca să fie mai arătoasă dulceaţa, taie coaja de pepene cu un cuţit ondulat. Nu uita să adaugi oţetul la fiertul cojilor. Acesta le întăreşte şi le păstrează forma. Dacă se pun direct cojile în sirop, fără a fi fierte în oţet, acestea se înmoaie şi se scofâlcesc.

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare