Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 mai 2012

Cum să anihilezi atacurile vampirilor energetici





O bună prietenă de-a mea a scris un articol despre vampirii energetici. O altă prietenă comună care a citit comentariul meu, m-a întrebat cum să te fereşti şi să anihilezi atacurile vampirilor energetici.

M-am gândit că cel mai bine ar fi să fac un articol pe care să-l poată citi tot grupul.

Vampirii energetici sunt persoane care prin acţiunile lor fură energia altor oameni provocându-le perturbări mentale, fizice şi emoţionale.

Destul de interesant est faptul că vampiri energetici de multe ori posedă o capacitate extraordinară de a genera metode de "atac mental", şi îşi aleg cu atenţie victima.

În cazul unui atac de vampir energetic:

- se simte brusc migrene sau dureri de cap;

- se simte dezechilibrare şi ameţeală;

- persoana ţintă se simte prea obosită şi epuizată;

- simte o imensă pierdere de energie în corpul fizic;

- persoana atacată nu poate vedea lucruri cu bun-simţ, obiectivitate şi claritate;

- simţurile persoanei sunt confuze;

- persoana atacată se simte deprimată, tensionată şi iritată;

- persoana atacată are insomnie, nu poate dormi bine şi se simte perturbată în timpul somnului;

- persoana dezvoltă o boală fizică sau o problemă cronică de sănătate;

- se simte disperată şi vede negativitate în toate şi în toţi cei din jur;

- se mai poate ca persoana să îşi piardă brusc mult-încrederea şi respectul de sine.

Protecţia împotriva atacurilor vampirilor energetici

Recunoaşte semnele! Simţi un anume fior pe şira spinării când o persoană intervine în conversaţie? Te simţi obosită după ce ai încheiat contactul cu un cunoscut? Ai dureri de cap sau ţi se taie genunchii? Ei bine, tocmai ai fost victima unui furt de energie.

Respiră adânc! E cea mai eficientă modalitate de a te reculege. Urmăreşte-ţi respiraţia şi spune-ţi că deţii controlul.

Foloseşte-ţi energia! Încearcă să creezi în jurul tău un scut de protecţie, ca o lumină albă. Chiar dacă persoana din faţa ta va încerca să te domine, contactul nu va mai fi unul visceral (instinctiv şi profund).

Stabileşte limite! Atunci când o persoană în preajma căreia nu te simţi confortabil îţi cere un serviciu, spune-i limpede şi ferm: „Asta pot sau asta nu pot face pentru tine”, fără explicaţii suplimentare.

Retrage-te! Dacă simţi că ţi s-a furat energie, pune capăt conversaţiei. Îndepărtează-te trei metri, pentru a ieşi în afara sferei energetice negative. Vampirii de energie sunt zgârciţi şi lacomi. Nu vor să-şi epuizeze resursele în faţa unei cetăţi bine păzite. În scurt timp vor căuta o pradă mai uşoară.

Invocarea protecţiei

Este esenţial ca înainte de fiecare meditaţie (şi chiar la început de zi şi în momentele pe care le presimţim critice) să invocăm Protecţie. Una din protecţiile de este să cerem să fim învăluiţi şi protejaţi de Lumina Aurie a Prezenţei noastre Divine.

Ajută (dar nu este obligatoriu dacă există persoane care au dificultăţi în vizualizare) să vizualizăm Lumina Aurie cum coboară prin chakra Coroanei (creştetul capului) şi ne învăluie tot corpul până la picioare, radiand şi în exterior.

Prin vizualizare implicăm şi corpul Mental. Dincolo de vizualizare, este important să simţim şi să ştim că Lumina Aurie ne învăluie, ceea ce implică şi corpul emoţional. Practic simţim că facem o baie caldă şi iubitoare de Lumină Aurie.

Protecţia

Vom folosi următoarea invocare:

Invoc acum cea mai înaltă Protecţie Divină, în timpul meditaţiei şi în fiecare moment al zilei în care este necesar. Cer ca Spaţiul meu Sacru să fie scăldat şi protejat de Lumina Aurie a Prezenţei mele Divine. Cer ca Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail să mă înconjoare şi să mă protejeze în timpul acestei meditaţii.

După ce rostim calm dar ferm această invocare în etapa protecţiei (vedeti mesajul precedent), este de folos sa vizualizăm o Lumină Aurie coborând din ceruri prin chakra coroanei (creştetul capului) prin tot corpul. Corpul nostru străluceşte de Lumina Aurie.

Vizualizăm apoi al doilea strat al Protecţiei, Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail. Aceasta înconjoară corpul nostru, scăldat şi impregnat de Lumina Aurie a Prezenţei noastre Divine.

Vizualizăm şi al treilea strat de protecţie, ce înconjoară stratul turcoaz. Acest al treilea strat este format tot din Lumina Aurie a Prezenţei noastre Divine.

Ca analogie, pentru a fi mai uşor, putem să vizualizăm şi să ne simţim ca într-un Ou Divin, unde "gălbenuşul" suntem noi, scăldaţi în lumina Aurie, "albuşul" este Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail, iar "coaja" este formată tot din Lumina Aurie.

Cei care au dificultăţi în vizualizare nu trebuie să îşi facă probleme. Este foarte important să simţim şi să ştim că straturile de protecţie evocate mai sus şi invocate în momentul anterior funcţionează.

Dacă reuşim şi în timpul zilei (atunci când nu suntem prinşi în treburi urgente) să simţim această protecţie (ceea ce este echivalent cu invocarea şi recepţia ei), este foarte folositor. (din Învăţături spirituale)

Câteva procedee cu care ne putem apăra de agresiuni malefice:

Dacă sunteţi hipersensibili şi nu aveţi încredere în forţele voastre, forţaţi-vă să vă formaţi o imunitate psihologică statornică, care să vă apere de influenţa plasărilor de informaţii străine.

Imunitatea se formează printr-un complex de tehnici, aplicând apărarea şi practicând autotrainingul zilnic, tehnici prin care se va întări încrederea în forţele dumneavoastră şi veţi fi ajutaţi să rezolvaţi într-un mod fericit şi benefic orice situaţie.

Pentru a ne „spăla” de influenţa energiilor negative se recomandă folosirea unei băi cu duş rece, urmată de un dans executat rapid şi ritmat, şi astfel ne ridicăm tonusul vital.

Rezultate bune pentru combaterea mesajelor negative ne dă şi folosirea piperului iute; Cu cât este mai iute, cu atât mai bine. Se foloseşte puţin piper iute în combinaţie cu cafea. De asemenea, usturoiul combinat cu oţetul de mere, consumat înainte de somn, duce la rezultate foarte bune.

Zilnic este indicat să faceţi exerciţii de acumulare de energie. Antrenându-vă permanent, puteţi reuşi să vă ridicaţi potenţialul bioenergetic la un asemenea nivel încât, orice vrăjitor va deveni neputincios în a-şi plasa o lovitură energetică malefică eficientă împotriva dumneavoastră, ea manifestându-se foarte slab.

Unul din principiile de bază în apărarea împotriva energiilor malefice este acela de a-ţi forma propria concepţie împotriva acestor energii şi de a nu crede că ai căzut pradă lor. Trebuie permanent să îndepărtezi însăşi forma gândului că nu eşti şi nici nu poţi să fii influenţat de aceste energii negative. Niciodată nu trebuie să te gândeşti sau să te aştepţi că vei fi atacat.

Urmaţi aceste sfaturi:

1. Alungaţi din subconştientul dumneavoastră forma gândului că aţi fi influenţat de farmece, vrăji, deochiuri. Fiecare individ în parte are de la natură o forţă puternică de apărare împotriva influenţelor negative. Nu vibraţi cu unda „inamicului”, punând în concordanţă cu el sistemul electronic al organismului, biocâmpul sau subconştientul dumneavoastră.

În comunicare, în dialog cu diferite persoane, căutaţi să nu vă enervaţi, deoarece fiecare gest sau vorbă pe fond de iritare, poate duce la deformarea câmpului dumneavoastră energetic, devenind propice atacurilor adversarilor.

În aceste momente, practicanţii de magie neagră, vrăjitorii, îşi vor plasa informaţia negativă în câmpul dumneavoastră energetic sub diferite forme: blesteme, diferite mantre negative, deochiuri, etc. Ca urmare a acestor acţiuni se produce acea reacţie de vibraţie a câmpului energetic prin care se străpunge acest câmp, cu consecinţe nefaste pentru sănătatea noastră.

Ca să neutralizăm aceste acţiuni trebuie să avem în arsenalul nostru de apărare acea putere de voinţă pentru a ne abţine de la enervări şi iritări, incluzând în acest sistem de apărare forma gândului bun.

Ca bază în auto apărare este atitudinea noastră faţă de răufăcătorii pe care îi ştim că ne atacă - vrăjitorul, magul negru - şi pe care va trebui să-i tratăm ca pe nişte animale domestice, precum nişte căţei blânzi şi nu ca pe nişte animale de pradă, Ei vor simţi imediat atitudinea dumneavoastră, şi anume că nu sunteţi prada lor, ci, mai degrabă, stăpân pe situaţie, ceea ce-i va face să renunţe la intenţiile lor rele şi până la urmă vă vor lăsa în pace.

Nu căutaţi să intraţi în contact cu ei, nu discutaţi cu răufăcătorii dumneavoastră. Când este imposibil de evitat acest contact, folosiţi următoarele forme de apărare:

a. „A zbura în nori”. În contact cu răufăcătorul, imaginaţi-vă că zburaţi printre nori; veţi simţi senzaţia plăcută de atingere a norilor albi, a cerului albastru, iar pe cel rău vi-l veţi imagina sub forma unei insecte inofensive în această imensitate azurie.

b. În nici un caz nu atrageţi „focul asupra voastră”, adică nu atrageţi atenţia persoanelor care nu vă interesează.

c. Fiţi „invizibili”. Pentru aceasta va trebui să vă imaginaţi cum vă înveliţi într-un voal având culorile corespunzătoare mediului înconjurător. Ţineţi minte: omul posedă acea proprietate a câmpului energetic care este asemănătoare cu formele şi culorile mediului înconjurător.

Important este faptul că nu corpul fizic îşi schimbă înfăţişarea considerabil, ci pur şi simplu corpul omenesc deţine o sursă de energie puternică, iar cu puterea voinţei se reorganizează vibraţia câmpului. Individul se poate modela cu câmpul său energetic, prin forţa gândului şi prin dorinţa sa de a se transforma în „invizibil”, de a se „dizolva” în mediul înconjurător.

d. Oglinda. Când vă întâlniţi cu o persoană nedorită, vă puteţi imagina că între dumneavoastră şi acea persoană se află un perete cu oglinzi, cu partea reflectorizantă orientată spre cel nedorit.

e. Reflector. Vă imaginaţi că din regiunea Ochiului al treilea (rădăcina nasului-sprânceană) - Ajna - emană o rază puternică de lumină reflector, pe care-o îndreptaţi înspre regiunea Ochiului al treilea al celui nedorit.

f. Lampa amplificatoare. Vă imaginaţi că vă aflaţi în interiorul unei lămpi care îşi amplică şi trimite din ce în ce mai mult din lumina sa împotriva răufăcătorilor.

g. Dreptunghiul. Se foloseşte de obicei atunci când se intră în casa cuiva, cu prilejul unei vizite. Dacă reuşim să ne oprim în pragul uşii, la intrarea în încăpere, este foarte bine; însăşi uşa are forma dreptunghiului.

Dacă nu reuşim să ne oprim în pragul uşii, construim în gând acest dreptunghi, în care ne includem şi noi, şi transmitem cu forţa gândului mesajul nostru, în această încăpere sau casă:

„ Eu am venit în acest loc cu gând de pace şi doresc celor care locuiesc şi trăiesc aici, bine şi prosperitate”. Acest mesaj o să vă facă să vă simţiţi bine, mai liber şi îmbrăcându-vă în gânduri de pace veţi fi protejaţi de maleficul celor din jur.

h) În fiecare dimineaţă, la deşteptare, când sunteţi complet relaxaţi, rostiţi cu glas tare următoarea formulă - mantră: „Eu mă închin în fata ta, Raţiune Supremă! Eu mă închin în faţa Ta, Doamne Dumnezeule! Eu sunt robul Tău! Doamne, Dă-mi sănătate, fericire, pace, dragoste şi puterea Luminii Tale Sfinte, Acum şi în vecii vecilor. Amin.”

Această mantră repetată în fiecare dimineaţă o să vă mărească şansele în viaţa spirituală. După ce aţi rostit această mantră, vă veţi imagina că din ceruri vine o rază puternică de lumină alb-argintie sau galben-aurie, care vă îmbracă sub forma unei cupole de biserică cu crucea deasupra şi astfel vă veţi afla sub protecţia acestei cupole.

Se cunosc diverse forme de protecţie, dar principalul factor în atingerea scopului de a fi apărat, este credinţa în ceea ce faceţi şi caracterul intim al procedeelor pe care le folosiţi, acestea făcându-se pe neobservate, fără demonstraţia acţiunilor şi fără a atrage atenţia celor din jur.

Pentru a mări rezistenţa în faţa vibraţiilor negative şi a limita posibilitatea de acţiune, sunt necesare anumite metode de protecţie. Practicându-le, căpătaţi o serie de deprinderi care vă apără de influenţe negative şi astfel vă măriţi potenţialul energetic, vă îmbunătăţiţi starea de sănătate şi vă stabilizaţi echilibrul psihic, eficienţa acestora fiind verificată.

Principalul scop este „impermeabilizarea” la acţiunea vibraţiilor negative sau măcar minimalizarea lor. Voi indica mai jos şapte metode de apărare, puterea lor crescând în ordinea numerotării. Dacă metodele l şi 2 nu vă ajută, apelaţi la metodele 3, 4 şi 5.

De regulă, acestea sunt suficiente, în caz de acţiune mai puternică a forţelor malefice, folosiţi metodele 6 şi 7. După ce v-aţi familiarizat, prin exerciţiu, cu metodele de apărare, vă puteţi alege metoda (sau combinaţia de metode) care vă dă rezultate optime.

Exersăm zilnic, timp de 2-3 săptămâni, dimineaţa după trezire, seara cu jumătate de oră înainte de culcare şi în timpul zilei, înainte de a ne vedea cu persoanele „suspecte”. După ce ne-am îmbunătăţit starea de sănătate, vom exersa numai dimineaţa şi seara.

Metodele de apărare se aplică concomitent cu cele de mărire a potenţialului bioenergetic. După ce am obţinut rezultate favorabile, vom folosi metodele de apărare numai dimineaţa.

1. Închiderea conturului biocâmp Cel mai simplu mod este de a încrucişa mâinile şi picioarele în timp ce conversăm cu persoane de la care ne putem aştepta la neplăceri. Prin aceasta dumneavoastră închideţi propriul biocâmp, nepermitând scurgerea sau spargerea lui.

2. O metodă de apărare mai puternică foloseşte „inelul”. Degetul mare şi arătătorul unei mâini se unesc cu degetul mare şi arătătorul celeilalte mâini, formând un inel, în timp ce celelalte trei degete se suprapun unul peste altul. Această metodă este des folosită în China şi Japonia.

3. Altă metodă, mai eficientă, de care uzează yoghinii, este „plasarea inelului”. Cu degetul mare şi arătătorul unei mâini se formează un inel şi se plasează în palma celeilalte mâini, apoi cu degetul mare şi arătătorul celeilalte mâini se formează un inel şi se plasează în palma primei mâini. De obicei după al treilea ciclu simţiţi în jurul dumneavoastră o densitate mărită, asemănătoare cu o presiune pe cap.

Plasarea inelului nu numai că închide contururile biocâmpului, ci îl şi comprimă de câteva ori.

4. Cărămizile imaginare şi peretele - oglindă Să ne închipuim că suntem înconjuraţi, din toate părţile şi de deasupra, de un perete construit dintr-unul, două sau trei rânduri de cărămizi.

Spre exterior, peretele este acoperit cu un strat compact de oglinzi cu faţa spre exterior; din orice parte vom fi „atacaţi”, „peretele oglindă” va respinge energiile malefice, reflectând şi intensificând lovitura de atac.

Această metodă este foarte populară în toată lumea şi s-a demonstrat eficacitatea ei. Folosind „peretele - oglindă”, niciodată nu arătaţi persoanelor care vor să vă atace intenţia de a vă proteja. Calmul şi amabilitatea dumneavoastră vor atrage alte atacuri, care vor fi returnate cu izbândă.

5. . „Oul” construit prin rotirea crucii. Aplicarea acestei metode cere să vă dezvoltaţi aptitudinea de a percepe diverse obiecte la distanţă, începeţi prin a exersa „contactul cu privire”: în timp ce priviţi, atingeţi obiectul cu gândul şi sesizaţi senzaţiile pe care vi le transmite (puteţi atinge obiectul şi apoi să reconstituiţi mental senzaţia, păstrând în minte imaginea obiectului), însuşindu-vă „contactul cu privirea” şi nemaiprivind obiectul „atingeţi-l” în gând din nou.

Înainte de a începe acest exerciţiu, închideţi ochii. După terminarea exerciţiului, construim „oul”. Trebuie să simţim, nu să ne imaginăm, că la nivelul diafragmei, în faţă, în spate şi în lateral, la distanţa unei mâini întinse se găsesc patru bobite calde, aurii, plasate în cruce într-un plan orizontal, perpendicular pe linia mediană a corpului.

Prin rotirea crucii se formează un cerc pe care îl transformă în ou în jurul corpului, nepermiţând energiilor malefice să pătrundă în corp. Pereţii oului sunt foarte denşi, structurile biocâmpului înfăşurându-se una peste alta în jur de un minut. Imaginaţi-vă învelişul oului în culori calde (auriu, oranj, argintiu).

În timpul meditaţiei, este foarte important să vă controlaţi toate acţiunile. Exerciţiile cu această metodă să nu dureze mai mult de 1-2 minute, timp de 5-7 zile.

6. Rotaţia biocâmpului şi mediul vâscos Această formă de apărare, analoagă cu cea descrisă mai sus, se bucură de mare succes. Spre deosebire de metoda 3, lipseşte învelişul compact şi spaţiul dintre corp şi învelişul convenţional se umple cu un mediu vâscos.

Tot acest mediu se roteşte în jurul corpului în sens antiorar. Când rotaţia se execută corect nu ne mai percepem limita corpului; avem doar senzaţia unei mase omogene în formă de con, aflată în rotaţie.

7. Introducerea în cruce. Ne înconjurăm de jur împrejur cu cruci, plasându-le în jurul corpului, începând cu capul, îndepărtăm uşor crucile la o distanţă de un metru. Comparaţi starea dumneavoastră de dinainte şi de după îndepărtarea crucilor, conştientizând pe parcurs cum se formează un câmp unic de apărare.

8. Apărarea combinată Executăm pentru început tehnica nr. 5, îndepărtând crucile până la 1-1,2 metri. După aceasta, executaţi „rotaţia biocâmpului”.

9. . „Eu nu-ţi trebuiesc”. Din experienţa autorului, această metodă a dat rezultate bune întotdeauna. La început, construim învelişul protector, de această dată în formă de sferă. Sfera se umple complet cu bioenergie de culoare violet-argintie.

Pe exteriorul sferei trec, în formă de paralele şi meridiane, fâşii pe care scrie: „Eu nu-ţi trebuiesc”. Dintre metodele prezentate, vă veţi alege una sau două pe care le veţi folosi după ce le-aţi exersat. Veţi constata eficacitatea lor, devenind mai siguri pe forţele dumneavoastră, restabilindu-vă potenţialul energetic şi regăsindu-vă bucuria de a trăi.

Alte procedee de apărare

A. Pumnul energetic sau „figa” este una din cele mai eficace metode de apărare - protejare împotriva energiilor negative, a forţelor malefice. Sensul etimologic pornind de la ultima denumire „figa” derivă din cuvântul englezesc „fingers” - degete.

La prima vedere provoacă zâmbetul, deoarece aproape fiecare dintre noi am aplica acest procedeu, dar din alte motive. Efectul acestui procedeu de apărare este destul de puternic. Este simplu de aplicat şi are partea sa explicativă ştiinţifică, în primul rând se bazează pe energia canalelor energetice ale degetelor şi ale mâinii în întregime. Astfel:

1. Degetul mare corespunde canalului energetic al plămânilor; 2. Arătătorul corespunde canalului energetic al intestinului gros; 3. Mijlociul corespunde canalului energetic al pericardului; 4. Inelarul corespunde canalului energetic „trei focare”; 5.1. Degetul mic - partea interioară corespunde canalului energetic al inimii; 5.2. Degetul mic - partea exterioară corespunde canalului energetic al intestinului subţire.

În timpul aplicării acestui procedeu, canalul energetic „plămânii” este îndreptat înspre „inamic” prin expiraţie/inspiraţie. Celelalte canale energetice (degete): inima, intestinul gros, pericardul, trei focare şi intestinul subţire sunt îndreptate înspre corpul nostru, protejându-l de influenţa energiilor malefice.

Din alt punct de vedere, intestinul gros şi plămânul corespund elementului metal; pericardul, inima şi intestinul subţire, elementului foc. Elementul foc al canalelor energetice corespunzătoare organelor amintite mai sus, arde sau topeşte elementul metal al intestinului gros şi al plămânului.

Instinctul de apărare - protecţie este foarte dezvoltat la sugari. De multe ori se observă că bebeluşii, în timpul somnului şi chiar treji au pumnii strânşi. Astfel, subconştientul lor găseşte modalitatea de apărare împotriva forţelor malefice.

B. „A lua în ţeapă” este un procedeu folosit în contracararea acţiunilor malefice, îndreptat special cu degetele de jos în sus înspre inamic. Degetul arătător corespunde intestinului gros. Degetul mic-intestinului subţire. După cum ştim, intestinele sunt „cuptorul intern” al organismului, motiv pentru care această ardere trebuie să fie îndreptată către inamic.

C. Suprapunerea arătătorului peste mijlociu este un gest care apără de duhuri rele şi se observă cel mai adesea la nou-născuţi.

D. „Castrarea duşmanului”, „victorie” sau „foarfecă” este un gest care simbolizează victoria împotriva duşmanilor şi a magiei negre. Se recomandă să se lase foarfecă desfăcută cu vârful în sus, în scop de apărare, în locurile în care trosneşte mobila sau alte obiecte, în mod inexplicabil.

E. Invocarea harului ceresc prin acest semn de ajutor se face în momente de cumpănă. Pe acesta îl întâlnim deseori în picturile icoanelor şi bisericilor ortodoxe. La moldoveni, atunci când se conduce mortul spre groapă, există obiceiul ca cei apropiaţi decedatului să pună cele două degete pe raclă, când se fac opriri pe parcursul drumului. Acest gest semnifică un bun rămas şi totodată un gând de a-l petrece în lumea divină.

F. Semnul divin, semn de pace, semn de blagoslovire, semn de binecuvântare este un semn format din apropierea degetului mare de degetul inelar, iar arătătorul, mijlociul şi cel mic sunt îndreptate în sus. însuşi Iisus Hristos i-a binecuvântat pe oameni prin acest gest, spunând: „Eu vin la voi cu pace”. Cu acest gest se binecuvântează tinerii însurăţei, intrarea într-o casă nouă prin urările de bine, de pace, de prosperitate.

G. Alt semn folosit este „tehnica celor trei degete”, un semn format din degetul arătător, mijlociu şi mare, cu vârfurile celor trei degete împreunate. În metoda Silva, prin acest semn, concentrându-ne asupra unei idei sau dorinţe, acestea se pot realiza rapid (bineînţeles să nu fie utopice).

H. . Alte semne care nu întotdeauna pot fi şi pozitive, sunt „semnul de război sau semnul de foc”, cu degetul arătător îndreptat spre inamic, iar cel mare cu cel mijlociu împreunate semnifică răzbunare, ură, duşmănie.

I. Cel mai uzual semn negativ este acela format din toate degetele împreunate numai arătătorul îndreptat spre ţintă. Reprezintă agresivitate, condamnare, ameninţare. De aici şi expresia de a nu arăta cu degetul, acest gest fiind văzut nu numai ca nepoliticos.

J. Cel mai protector semn divin este „Sfânta Cruce”, care simbolizează Sfânta Trinitate: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Făcându-ne cruce în orice împrejurare, în orice moment şi mai ales în momentele de rugăciune, ne curăţăm prin gestul divin de informaţiile negative care ne împresoară şi, totodată ne conectăm la energia divină.

În multe terapii „Sfânta Cruce” este folosită şi ca metodă de vindecare şi optimizare. Catolicii îşi fac semnul crucii de la umărul stâng spre umărul drept, ceea ce înseamnă din punct de vedere energetic că îşi deschid inima.

La catolici, Papa de la Roma simbolizează Dumnezeu pe pământ. Cel ce-şi face cruce îşi deschide inima spre Papă şi apoi prin Papă spre Dumnezeu. La ortodocşi, crucea se face de la dreapta spre stânga, închizând energetic inima. Prin aceasta ne detaşăm de lumea înconjurătoare, dându-ne cu totul în grija Tatălui Ceresc.

În religia ortodoxă este cunoscut ritualul pomenirii morţilor şi al viilor prin acatiste, liturghii, etc. Prin aceasta se deosebeşte religia ortodoxă de cea catolică. Astfel ortodocşii împlinesc mai mult misiunea cosmică - acea misiune pe care ne-a lăsat-o Iisus Hristos pe Pământ.

Biserica, rugăciunea şi credinţa joacă un rol însemnat în îndepărtarea şi purificarea organismului de influenţele energiilor malefice. Cel mai mare flux energetic divin se află în altar şi sub cupolă. Obiectele care se găsesc în interiorul bisericilor, icoane, cruci, sunt purtătoare de energii benefice, de vibraţii binefăcătoare.

În biserică, suntem purificaţi de energiile negative existente pe biocâmpurile noastre, energii declanşate de propriile noastre gânduri sau captate de cei din jurul nostru. Aici ne încărcăm cu energii pure, curate, benefice.

Când asistăm la o slujbă în biserică, în corpul nostru se amplifică vibraţiile energizante, ne curăţăm de balastul negativ; de aici sunt acele senzaţii plăcute de uşurare, de calmare, de purificare sufletească. Cei care sunt bolnavi simt influenţa acestor energii sub formă de acutizare a durerilor în organele afectate. ”.

Asistând la „Sfintele daruri” din timpul Sfintei Liturghii, moment de maximă intensitate a energiilor divine, ca şi la „Sfântul Maslu”, se constată însănătoşirea parţială sau completă a unui individ bolnav.

Ritualul „Sfintele daruri” are un rol aparte în purificarea maximă de deseurile energetice şi amplificarea energiilor benefice.

Datorită influenţelor negative puternice, mulţi n-au ajuns la biserică. Multora li s-au pus în cale o mulţime de obstacole; fie li s-a stricat maşina sau a deraiat tramvaiul, fie s-au blocat în lift sau au suferit diverse accidente.

În primul rând, recomand celor care merg la biserică să aprindă o lumânare în sănătatea duşmanilor ştiuţi şi neştiuţi, fără să-i numească, la icoana Maicii Domnului. Nu putem la nesfârşit să ţinem duşmănie, ci trebuie să fim mărinimoşi, să ne conducem după binecunoscuta frază din Tatăl Nostru, rugăciunea domnească cea mai puternică: „Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri”.

Aprinzând lumânări pentru cei pe care nu-i mai considerăm duşmani, se produce acea „magie” de contracarare a adversităţilor, prin bunăvoinţa noastră de a le dori sănătate, fericire şi tot ce-şi doresc.

A doua lumânare se aprinde la icoana lui Iisus Hristos, cerând iertarea păcatelor săvârşite cu voie sau fără voie, sănătate şi tot ceea ce ne dorim - „Cere şi ţi se va da”. A treia lumânare se aprinde la icoana Sfântului Nicolae pentru bine în casă şi prosperitate „Bate şi ţi se va deschide, Caută şi vei găsi” (Evanghelia după Matei, 7-7).

Aprindeţi lumânări pentru sănătatea voastră şi a celor dragi, de sufletul celor trecuţi în lumea de dincolo. Focul, lumina, lumânările, ard energia negativă, purifică gândurile noastre şi amplifică tot binele existent.

Veţi observa în biserică, în locul unde se aprind lumânările, un fenomen deosebit.

Aceleaşi lumânări, din acelaşi material, în aceleaşi condiţii, ard diferit, fiindcă şi menirea lor e diferită, după cum şi persoana care le aprinde e cu totul alta. Veţi observa că o lumânare arde cu o flacără vie, luminoasă, fiindcă cel care a aprins-o este un iubitor de oameni, are credinţă în Dumnezeu, are o energie benefică în corp.

Acea lumânare care trosneşte cu un zgomot mai deosebit, arată că cel ce-a aprins-o este influenţat de energii negative şi prin intermediul ei se purifică. Cea care arde fumegând, cu o flacără întunecată arată că cel care a aprins-o are păcate. Cea care arde cu ceara curgând „plângând”, „stăpânul” ei deţine o energie slabă, e bolnăvicios.

Când aprindem o lumânare trebuie să ştim precis cui o închinăm, îi adresăm un scop şi o dorinţă. Pentru sănătate se aprinde o lumânare la icoana lui Iisus Hristos, cu un gând şi o menire concretă: de exemplu:„închin această lumânare de sănătatea copilului meu...” şi neapărat numele de botez al destinatarului, iar prin dorinţa noastră lumânarea devine un receptor bun care transformă dorinţa în realitate.

Arderea lumânărilor este un proces alchimic, de transformare a materiei în spirit - de aici atunci când ard, se aud acele trosnete şi se văd acele fumegări, „lăcrimări”. Un ritual foarte puternic, divin, pentru redobândire sănătăţii, pentru înlăturarea şi dezlegarea farmecelor, este Sf. Maslu care se face în biserică.

Mergeţi la maslu la mânăstiri.

Prin citirea de nouă ori a slujbei Sf. Vasile cel Mare, cel bolnav, fermecat, va fi salvat. Acasă, se poate folosi arderea lumânărilor ca formă de purificare divină. Se zice rugăciunea domnească „Tatăl Nostru” de trei ori, apoi se aprind două lumânări din ceară.

Pentru activarea aurei corpului nostru se zice „Tatăl nostru” - câte o propoziţie pentru fiecare centru energetic pornind de jos în sus pe cei şapte centri şi apoi întorcându-ne. În final închidem corpul într-o aură de lumină şi căldură ce determină o diminuare a stării de suferinţă, o stare de bine.

Acest lucru vi l-am mai spus.

Rugăciunea „Tatăl nostru” cuprinde două părţi: O parte exoterică, cunoscută de bisericile din Occident începând cu „Tatăl nostru, care eşti în ceruri... şi ne izbăveşte de cel rău”. O parte esoterică, cunoscută de bisericile din Răsărit şi a cărei enunţare este rezervată preoţilor “ Că a ta este, împărăţia şi puterea şi slava / Acum şi pururea şi în vecii vecilor / Amin.”. Atunci când ni se întâmplă ceva deosebit ca: vise zbuciumate, apariţia fantomelor, zgomote etc., apelăm în primul rând la această rugăciune divină.

O spunem o dată, de două ori şi simţim imediat în preajma noastră o relaxare, o degajare, ceva plăcut, benefic. S-a demonstrat ştiinţific deja, că spus de şapte ori consecutiv timp de şapte zile, normalizează energia în cele şapte glande endocrine sau cei şapte centri energetici.

Pentru a birui lucrările diavoleşti, creştinii trebuie: - Să postească în zilele de luni, miercuri şi vineri, iar în cele patru posturi rânduite de Biserica Ortodoxă (Postul Paştelui, Postul Crăciunului, Postul Sfinţilor Apostoli şi Postul Sfintei Marii) să se spovedească şi să se împărtăşească, dacă primesc dezlegare. - Dacă sunt opriţi de la Sfânta împărtăşanie e bine să ia Aghiasmă Mare de la Bobotează până la 14 ianuarie, în fiecare zi, înainte de a mânca şi după aceasta Anafura.

În celelalte zile ale anului, este bine înainte de masă să se ia întâi Anafura şi apoi Aghiazmă Mică şi să trăiască în curăţenie trupească.

- Să participe la Sfânta Liturghie în Duminici şi Sărbători şi la Sfântul Maslu.

- Să meargă în pelerinaje la Sfintele Mănăstiri şi să participe la Utrenie, Acatist, Sfânta Liturghie şi Sfântul Maslu.

- Să stropească în chipul Sfintei Cruci prin casă şi în gospodărie cu Aghiasmă Mare (în perioada 6.01 .-14.01) şi cu Aghiazmă Mică în celelalte zile, zicând rugăciunea: „Să învie Dumnezeu să se risipească vrăjmaşii Lui”.

Protecţia prin energia leptonică a sării

Puneţi sare mare (sare grunjoasă) în cadă atunci când faceţi baia de seară; vă curăţă de energia negativă acumulată în timpul zilei.

Punguţa roşie cu sare este de dorit să se poarte în regiunea plexului solar (Manipura) sau în regiunea inimii. De asemenea, ea poate fi purtată în portofel. Pentru domnişoare, în special cele care se deoache, este de dorit ca această punguliţă cu sare să fie fixată la ceafă.

De fiecare dată, înainte de culcare se scote această punguliţă talisman şi se pune sub pernă pentru a avea un somn liniştit, fără vise ciudate şi fără coşmaruri.

Atunci când intrăm într-o încăpere necunoscută şi simţim vibraţii negative, presarăm puţină sare pe pragul încăperii sau pe tocul uşii.

Pentru a ne proteja împotriva farmecelor, vrăjilor şi vibraţiilor negative, se foloseşte următorul ritual:

1. Ridicam capacul de pe vasul în care se află sarea purificată;

2. Ne relaxăm;

3. Cu mâna stângă, luăm puţină sare pe care o strângem puternic în mână, meditând asupra scopului acestui acestui ritual;

4. Cu voce tare spunem Tatăl Nostru de trei ori şi următoarea formulă în timp ce lăsăm sarea să cadă pe pachet, duşumea, ciment etc: „OM, OM, OM, OM, mare putere ascunsă! Invoc suprema ta prezenţă, Ca să îndepărtez de la mine Cu puterea acestei sări Toate vrăjile, farmecele, deochiurile Şi pe parcurs să fiu protejat De vibraţiile negative Şi de spiritele malefice Amin”

5. Se ia apoi puţină sare şi se repetă acest ritual la pragul casei, presărându-se sare pe ea;

6. A treia oară se repetă acest ritual la fereastra casei, presărându-se sare pe ea.

Dacă în încăperea în care locuim se simte prezenţa acestor fenomene fantomă, poltergeist, în primul rând trebuie să evităm frica, teama, să ne autoliniştim, spunând cu voce calmă „Tatăl Nostru” şi să ne facem semnul crucii de trei ori, stând în tocul uşii cu faţa spre răsărit sau nord.

Dacă fenomenul devine violent, în nici un caz nu trebuie să devenim şi noi agresivi cu el să ne străduim să calmăm spiritele cu voce blândă, propunându-le chiar un pahar cu apă, cu o felie de pâine pe care s-a pus deasupra o solniţă cu sare.

Dacă în timpul nopţii apa a dispărut din pahar, fenomenul se îmblânzeşte, devine prietenos şi chiar binefăcător pentru casă.

Purificarea infoenergetică a sării

Se cumpără dublul de pâini a câte camere aveţi, două sticle cu ulei şi două pungi cu sare şi se merge la biserică cu ele. În timpul sfinţirii lor, sarea e de dorit să fie despachetată şi cu o lumânare în ea, ca să fie purificată infoenergetic. La plecare luăm cu noi atâtea pâini câte camere avem, o sticlă de ulei şi toate pachetele de sare. în afară de sare, celelalte se împart în biserică.

Se merge direct acasă unde în fiecare cameră, pe mobilă sau pe şifoniere punem câte un prosop curat (nu este neapărat necesar să fie nou). Pe prosop se pune câte o pâine, pe ea se face semnul crucii cu untdelemn (restul de ulei îl folosim pe parcurs în alimentaţie, în special la salate). Uleiul sfinţit are proproprietăţi curative şi ar fi păcat să-l folosim la prăjit. Se desface un pachet de sare, se împarte în atâtea părţi egale câte camere avem, se pun în farfurii, iar deasupra se aşează pâinea.

Din ziua de când s-a mers la biserică, pâinea şi sarea se ţin în casă două zile, iar a treia zi dimineaţă, înainte de a răsări soarele, se împachetează prosopul, farfuria cu sare, se pun toate într-o pungă şi se aruncă pe o apă curgătoare, spunând „Tatăl Nostru” de trei ori, apoi formula: „Să fii primită în împărăţia cerului, la acel nivel la care te-au adus faptele tale pe acest pământ! Amin!”

Atunci când se pun aceste pâini având pe ele semnul crucii cu ulei sfinţit şi dedesubt sarea în farfurii, se produce acea împăcare a noastră cu sufletele fantomă care bântuie prin casă. Sarea aflată în farfurii emană unde de interceptare a acestor nuclee energetice, asemănătoare unor antene de recepţie.

A treia zi se vede chiar şi cu ochiul liber că sarea e mai presată şi schimbată la culoare, în nici un caz nu se pune mâna pe sare, fiindcă există pericolul de a intercepta aceste nuclee energetice şi a prelua informaţia lor negativă. Făcând corect acest ritual şi respectând toate cele spuse mai sus, nu distrugem ci ajutăm aceste fantome să se ducă în lumea lor.

De aici şi zicala: „Să se ducă pe apa Sâmbetei”. După aruncarea pâinii şi sării, se tămâiază casa, se stropeşte cu aghiasmă şi se foloseşte al doilea pachet cu sare pentru protejare definitivă, permanentă. Se spune cu voce moderată rugăciunea „Tatăl Nostru”, se ia cu mâna stângă puţină sare sfinţită şi se presară pe pragul casei, în fiecare colţ al camerelor casei, iar cu dreapta făcându-se semnul crucii de trei ori se rosteşte: „în numele Tatălui, Fiului şi al Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor! Amin! Dumnezeu să ne ajute!”.

Să nu uităm că puterea e în noi, pentru că suntem creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu

Iisus Hristos a venit să ne lumineze mintea, şi să ne demonstreze cât de puternic e omul ce ascultă de Dumnezeu.

"Dacă ai credinţă cât un bob de muştar, poţi muta un munte. Dar dacă deznădejdea ta este cât un munte, nu poţi să urneşti nici măcar un bob de muştar, pe care şi o furnică îl poate căra kilometri întregi". - Gavriil Stiharul

2 comentarii:

  1. Multumesc mult de tot,mai ajutat enorm de mult...ca tot am o persoana care tot vrea sa-mi faca tot raul posibil,si sa ma deie in jos(spunand si minciuni despre mine altora...),chiar nu stiam ce sa mai fac,ca ma tragea tot mai in jos,acum o sa incerc sa fac metoda ta,sa vad daca functioneaza(sper ca da) ms mult,mult de tot! Pace si bucurie!

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare