Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 mai 2012

Trăsăturile feţei trădează ce boli ai



Ai pielea de pe frunte roșie sau ți se văd vasele de sânge pe pleoape? Acestea pot fi niște semne care arată că suferi de inimă. Află de la specialiștii chinezi de ce afecțiuni suferi în funcție de cum arată tenul, ochii, nasul sau bărbia ta.
Fruntea – inima și intestinul subțire, mintea și spiritul. Chinezii spun că fruntea corespunde simbolului focului, adică vizează în primul rând inima și problemele emoționale. Dacă ai pielea din această zonă roșie sau presarată cu mici vase de sânge, s-ar putea să ai o boală de inimă sau sa treci printr-un șoc emoțional, scrie perfecte.ro.

Nasul – stomacul, splina și pancreasul. Dacă ţi-a ieşit un coş în vârful nasului, e posibil sa suferi de indigestie, constipatie sau diaree. Iar dacă ai capilare sparte sau roșeață în zona podului nasului, s-ar putea să suferi de alcoolism sau să fii foarte stresat.

Obrazul drept – plămâni și intestinul gros. Reprezintă reflectă bolile respiratorii sau digestive. Așa că, dacă te trezești cu o iritație, eczemă, depigmentare sau roșeață pe obrazul drept, fă-ți un control medical.

Barbia – rinichii și glandele. Barbia este asociată cu rinichii și glandele. Petele și modificările de pigmentație ale pielii indică probleme renale sau hormonale. Acneea de pe bărbie indică un dezechilibru hormonal, care s-ar putea manifesta prin menstruație iregulată la femei și prostată la bărbați.


Mai mult: Trăsăturile feţei trădează ce boli ai - Ştiri | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare