Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 martie 2011

Leacul minune : mierea cu scortisoara



Medicina alternativa Ayurvedica si Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de secole. Stiinta contemporana ne spune ca desi mierea este dulce, daca se administreaza in doze corespunzatoare, ca medicament, nu va dauna nici macar pacientilor cu diabet si ajuta in tratarea multor tipuri de afectiuni.
S-a descoperit ca o combinatie de miere cu scortisoara poate vindeca majoritatea bolilor fara a avea efecte secundare.

SISTEMUL IMUNITAR
-- utilizarea zilnica a scortisoarei pudra intareste sistemul imunitar si protejeaza organismul impotriva bacteriilor si a atacurilor virale
-- oamenii de stiinta au descoperit ca mierea contine diferite vitamine si fier in cantitati mari si intareste corpusculii celulari ai leucocitelor care combat bacteriile si afectiunilevirale

LONGEVITATE
-- consumat cu regularitate, ceaiul cu miere si scortisoara pudra incetineste efectele imbatrinirii
-- pentru a-l prepara, puneti la fiert 4linguri de miere, o lingura de scortisoara pudra si 3cani de apa; beti 1/4 de cana, de 3 pina la 4 ori pe zi; va pastreaza pielea sanatoasa si fina si creste speranta de viata.

OBOSEALA
-- studii recente au aratat ca zaharul continut de miere este mai degraba folositor si nicidecum daunator vitalitatii organismului
-- Dr. Milton, care a efectuat studii aprofundate in acest subiect, spune ca o jumatate de lingura de miere intr-un pahar cu apa, presarat cu pudra de scortisoara, consumat zilnic, dimineata dupa ce ne spalam pe dinti si dupa-amiaza, in jurul orei15, atunci cind voiciunea organismului este in scadere, duce la imbunatatirea vitalitatii organismului.

CADEREA PARULUI
-- cei care au probleme cu caderea parului sau calvitie pot aplica pe par, inainte de baie, o pasta din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere si o lingurita de scortisoara pudra; amestecul se lasa sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul.

ACNEE
-- formati o pasta din 3 linguri de miere si o lingurita de scrtisoara pudra; aplicati aceasta pasta peste cosuri seara inainte de culcare si spalati-o cu apa calduta in dimineata urmatoare; daca tratamentul se aplica timp de doua saptamini, va inlatura cosurile de la radacina.

COLESTEROLUL
-- daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul ridicat, doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450ml de ceai vor reduce nivelul colesterolului din singe cu 10% intr-un interval de 2 ore (reteta probata de mama mea)
-- mierea in stare pura consumata zilnic impreuna cu mincarea inlatura problemele de colesterol.

CURE DE SLABIRE
--in fiecare dimineata, pe stomacul gol (cu 30 de minute inainte de micul dejun) si seara, inainte de culcare, beti miere si scortisoara pudra fierte intr-o cana de apa
-- daca se administreaza in mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutatii chiar si a persoanelor obeze; de asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi in organism, chiar daca persoana respectiva consuma o diete hipercalorica.

INDIGESTIE
-- scortisoara pudra presarata peste 2 linguri de miere administrate inainte de masa inlatura aciditatea si ajuta la digestia celor mai grele mincaruri.

DURERI DE DINTI
-- faceti o pasta dintr-o lingurita de scortisoara pudra si cinci lingurite de miere si aplicati pe dintele care va doare; remediul se poate aplica de 3 ori pe zi pina cind dintele nu mai doare.

HALENA (respiratie urit mirositoare)
-- primul lucru pe care il fac dimineata locuitorii din America de Sud este gargara cu o lingurita de miere si scortisoara pudra amestecate in apa fierbinte; astfel, respiratia lor isi pastreaza prospetimea pe durata intregii zile.

RACELI
-- cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra timp de 3 zile; acest remediu curata sinusurile si vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica.

INFECTII URINARE
-- beti doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere amestecate cu apa calduta (un pahar); aceasta combinatie distruge toti germenii din vezica urinara.

ARTRITA
-- amestecati o parte de miere in doua parti de apa calduta si apoi adaugati o lingurita de scortisoara pudra, faceti o pasta si masati-o usor in partea de corp care va doare; in cele mai multe cazuri, durerea cedeaza in interval de 15 minute
-- daca remediul se administreaza cu regularitate poate fi vindecata si artrita cronica
-- pacientii cu artrita isi pot administra zilnic cite o cana de apa fierbinte cu doua linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra

BOLI CARDIOVASCULARE
-- faceti o pasta din miere si scortisoara pudra, ungeti pe piine sau umpleti clatitele cu aceasta si mincati cu regularitate la micul dejun; consumul cu regularitate al produsului de mai sus intareste ritmul cardiac si reduce dispneea
-- in America si Canada, mai multe spitale si-au tratat pacientii cu succes, cind au descoperit, ca arterele si venele isi pierd flexibilitatea si incep sa se astupe; mierea si scortisoara imbunatatesc circulatia sanguina.

INFERTILITATE
-- medicina alternativa Ayurvedica si Yunani utilizeaza mierea pentru a fortifica sperma barbatilor; daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri cu miere inainte de culcare, problema lor se va rezolva
-- in China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile, dar si cele care doresc fortificarea uterului, au luat scortisoara pudra timp de secole; femeile sterile pot sa ia un virf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa isi frece gingiile cu aceasta combinatie, in mod frecvent pe toata durata zilei, astfel incit combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda in corp.

CANCER
-- studii recente efectuate in Japonia si Australia au aratat ca s-au tratat cu succes cazuri de cancer stomacal si osos
-- pacientii diagnosticati cu aceste tipuri de cancer ar trebui sa ia zilnic o lingura de miere cu o lingurita de scortisoara pudra timp de o luna, de 3 ori pe zi si sa continuie tratamentul prescris de oncolog.

PIERDEREA AUZULUI
-- mierea cu scortisoara pudra luate zilnic in cantitati egale duc la refacerea auzului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare