Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 decembrie 2010

Reteta pentru curatarea de CANCER




1. - ½ pana la un kg. de miere de albine direct din stup
2. -2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)
3. -3 linguri de cogniac, whisky sau tuica fiarta (ca dilatator)


Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza total. Apoi, planta mare de aloe, se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer, storcator fara parti metalice si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel, se poate deja intrebuinta pe loc.
Se poate pune in frigider acoperind bolul nemetalic (de sticla), fara sa inghete ori se lasa afara, daca-i sub 10 gr. C - cum doriti - atentie !

- NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA SE TREACA PRIN SITA, ORI SA FIE INCALZIT - ACEST REMEDIU !!! -

Calugarul Romano ne mai da sfatul ca trebuie luata o lingura mare nemetalica (de lemn e foarte buna), cam de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin zece zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de patru ori, pana la remiterea totala a tumorii. Ceea ce se mentioneaza este faptul ca pot apare efecte secundare:
abcese si furuncule pe piele, dar acestea de fapt pot fi un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram. Continua el zicand ca, daca dupa aplicarea ferma a tratamentului (din primele zece zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenel respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la inca patru astfel de tratamente (a cate zece zile fiecare), pana la vindecarea totala, prin eliminarea fara operat

Un comentariu:

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare