Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Super-alimente care te ajuta sa slabesti


de Lavinia Rorich         


Un corp sanatos, cu o greutate normala, este mai mult decat un capriciu - este o necesitate, daca vrei sa traiesi o viata lunga si sanatoasa. O alimentatie corecta te ajuta sa slabesti, asa ca iti vom prezenta cateva alimente care intra in aceasta categorie.



 Avocado
Este bogat in grasimi mono-nesaturate, care ajuta la scaderea nivelului de colesterol si face parte din categoria celor mai importante super-alimente. In plus, o portie de avocado este atat de satioasa, ca nu iti va mai fi gandul la nici o gustare.

Fructele de padure
Antioxidantii din fructele de padure imbunatatesc circulatia sangelui; astfel, muschii vor fi mai bine oxigenati si vei putea sa faci mai usor exercitii fizice.

Fulgi de ovaz
Cel mai bun mic dejun include o portie de lactate si cereale adevarate (nu cereale prelucrate, cu bucati de ciocolata si gust de vanilie sau alte minuni - cumpara fulgi de ovaz, simpli si fa-ti tu singura amestecul cu stafide si seminte). Ovazul contine carbohidrati, proteine, fier si fibre, care te ajuta sa incepi ziua cu energie. De asemenea, este un mic dejun satios, care te va ajuta sa slabesti prin simplul fapt ca nu vei mai simti nevoia sa iei o gustare pana la pranz.

Ceaiul verde
In afara de apa, licoarea cea mai sanatoasa este ceaiul verde, pentru ca intensifica procesele metabolismului si ajuta, astfel, la arderea grasimilor adunate pe burtica si nu numai. Ceaiul verde contine o substanta care te ajuta sa slabesti.

Rosiile
Dincolo de faptul ca rosiile pot fi consumate crude, in salate sau diferite alte preparate, ele sunt un ingredient important in majoritatea felurilor de mancare gatita. Rosiile au un continut bogat de vitamina A si C, apa si fibre, actionand ca un diuretic si curatand astfel organismul de toxine. Ele te ajuta sa slabesti, pentru ca au putine calorii si multe benefici pentru sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare