Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 martie 2012

Terapia cu urina - Urinoterapia


Terapia cu urina poate fi facuta de oricine, tanar sau batran, chiar si copil, la domiciliu si fara o cheltuiala oarecare. „Apa vietii“ - este un dar primit de la Creator pentru bunastarea noastra fizica. Ea a fost folosita de oameni din toate timpurile.

Terapia n-a fost niciodata pierduta, cu numai tainuita. Ea a fost atestata inca de acum doua milenii cand medicii romani Galen (129-199 i. Hr.) si Pliniu (25-79 d. Hr.) recomandau acest remediu pentru vindecare oamenilor suferinzi.

Cartea canadianului A. L. Pauls „Shivambu Kalpa“ indica urina ca metoda de tratament.
O alta carte „ The water of life“ a englezului John W. Armstrong vorbeste despre puterea de vindecare a urinei proprii. Si Hipocrate (aprox. 400 i. Hr.) si Paracelsus (aprox. 1500) recunosc virtutile terapeutice ale urinei.

Deci, metoda are o vechime de peste 2500 de ani. In zilele noastre, terapeuti din toata lumea fac referire la eficienta tratamentului cu urina. Si in satele din Maramures si Bucovina urina este folosita pe scara larga ca mijloc de tratament.

O bioenergeticiana celebra din Romania, Alexandra Mosneaga prescrie bolnavilor de cancer consumarea urinei proprii. Ati fost calauziti sa gasiti si aceasta informatie; cititi-o si meditati asupra ei. Terapia cu urina este o metoda de vindecare a unei boli prin aplicarea si folosirea urinei proprii.

Urina, introdusa in organism, actioneaza ca un autovaccin, nu numai vindecandu-l ci si intinerindu-l.
Valeriu Popa avea convingerea ca urina este un elixir al vietii daruit de natura si ca reprezinta o solutie terapeutica pentru aproape toate bolile.

Am vazut in preajma dansului multe cazuri vindecate de cancer, diabet, boli de piele, boli de inima, boli de rinichi si chiar SIDA cu ajutorul acestei terapii.

Bolile sunt numeroase, la fel ca si numele lor, insa remediul este însasi propria noastra urina care vindeca boala prin indepartarea toxinelor si deseurilor din organism, prin stimularea mecanismului de aparare al corpului. Este de preferat sa nu se foloseasca alte medicamente in timpul acestei terapii. In toate cazurile trebuie consultat un specialist.

Ca tonic general pentru mentinerea unei stari corespunzatoare de sanatate si energie si de asemenea, preventiv contra tuturor bolilor infectioase, 200 ml (un pahar) o data pe zi sau chiar de doua ori, poate fi luat in siguranta (primul si ultimul jet se arunca).

Cu cat cantitatea este mai mare este mai benefica si nu este daunatoare. Pentru orice imbolnaviri minore 1-2 pahare/zi reprezinta o cantitate suficienta. Se poate tine post de 1 - 3 - 7 - 14 - 21 de zile numai cu urina si apa (plus 2 clisme/zi), vindecandu-se astfel multe boli cronice. O perioada lunga de post se face sub controlul unui expert pentru ca au loc tot felul de eliminari de toxine, in special eruptii cutanate si voma.

Inainte cu doua saptamani de a începe acest tratament si cat timp se face terapia cu urina, dieta trebuie sa fie usoara: desodata, fara carne, grasimi animale, alcool, cafea, tutun, zahar, otet. Urina veche de 4 zile este foarte buna pentru bolile de piele, pentru frectie si masaj, nu pentru baut.

Poate fi folosita si pentru intretinerea parului, drept crema de ras, lotiune antiseptica pentru rani si taieturi, pentru cosuri si acnee, pentru arsuri, muscaturi de insecte, impiedica formarea ridurilor.

Aceasta terapie vindeca boala prin eliminarea toxinelor in afara corpului pe cale bucala, nazala, anala sau prin piele. De aceea, pacientul poate avea voma, tuse, raceala, diaree sau eruptie pe piele. Nu trebuie sa se ingrijoreze de aceste reactii care il ajuta in vindecarea bolii. Ele dispar automat in 2-3 zile. In toate cazurile este necesara supravegherea de catre un specialist.

Ar fi bine ca oamenii sa incerce aceasta terapie, cel putin pentru acele suferinte pentru care nu exista inca o vindecare si sa afle singuri rezultatele minune. Acest remediu exista de cand e lumea si este consemnat chiar si in Biblie - Vechiul Testament: „Bea apa din fantana ta si din izvoarele putului tau“.

Valeriu Popa il recomanda alaturi de terapiile naturiste, spunand ca „o cana cu urina in fiecare dimineata ne mentine sanatosi.“ Cele ce le-am scris sunt cu titlu informativ, am dorit sa reamintesc terapia despre care Valeriu Popa sustinea ca este un sistem de vindecare complet, necostisitor si nemedicamentos.

Pentru documentare in acest domeniu, va recomandam trei carti aparute in Romania:
- „Urina, tratament pentru viata“ - Daniel Menrath
- „Shivambu Kalpa - Notiuni introductive despre autoterapia cu urina“ - dr. Camelia Rosu
- „Tratamente naturale cu argila, urina si hrana vie“ - Elena Nita Ibrian

AM POSTAT ACEST ARTICOL DEOARECE AM FOST LA UN SPITAL, SI ACOLO ERA O DOAMNA CARE POVESTEA DE MAMA EI. CA A FOST FOARTE BOLNAVA , CU ANI IN URMA AVEA ICTER..SI A BAUT URINA..TRAIESTE SI IN ZIUA DE AZI...SI MEDICUL A RAMAS MASCA, CUM DE I-A TRECUT CA EL O VEDEA MOARTA DEMULT... 

Este un leac vechi, popular, administrat fără recomandări medicale ce trateaza boli grave ale ficatului, ale aparatului respirator, ale traiectului intestinal, migrene, acneea, furunculozele, alergiile si multe alte afectiuni.

Legendarul lichid se naşte prin filtrarea sângelui în rinichi. Un proces complex, în urma căruia se elimină nu doar reziduuri toxice, ci şi resturi de substanţe active : apă, hormoni, minerale (fier, iod, zinc) vitamine, acizi, anticorpi, etc. Urina nu conţine doar deşeuri organice, ci şi substanţe cu proprietăţi de distrugere a viruşilor şi a bacteriilor. Dacă ele au şansa de a ajunge din nou în organism, prin intermediul urinei băute, el are şansa de a le folosi integral. Urina acţionează la fel ca injecţiile.

Esenţial este folosirea propriei urine, în stare proaspătă. Trebuie folosit jetul din mijloc (nu primele si nici ultimele picături), recoltat din prima urină de dimineaţă.

Din ea se bea zilnic un pahar. În plus, există recomandarea ca urina să fie folosită şi ca uz exterior, ca picături în urechi şi ochi, în cataplasme şi pentru curăţarea rănilor.
Este recomandată în boli grave ale ficatului, ale aparatului respirator boli ale traiectului intestinal, migrene, dar mai ales boli de piele : acnee, furunculoze, alergii.

Atenţie : dacă un bolnav cu o infecţie de rinichi , de exemplu îşi va bea propria urină, procedeul i-ar putea fi fatal.


Pentru documentare in acest domeniu, va recomandam trei carti aparute in Romania: 
- „Urina, tratament pentru viata“ - Daniel Menrath 
- „Shivambu Kalpa - Notiuni introductive despre autoterapia cu urina“ - dr. Camelia Rosu 
- „Tratamente naturale cu argila, urina si hrana vie“ - Elena Nita Ibrian

6 comentarii:

  1. Buna seara

    Numele meu este Teia. Din intamplare am gasit acest blog ale carui articole sunt extrem de folositoare. Eu am inceput sa ma vindec datorita unei miraculoase terapii pe care am gasit-o la dvs. pe blog. Va multumesc, admir blogul dvs. pe care mi-am permis sa-l trec in lista mea de bloguri. Sa fiti sanatoasa, fericita si sa bucurati ochii si sufletul celor care citesc paginile acestui site.
    Cu mult respect
    Teia

    http://lastcraze.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE...MA BUCUR FOARTE MULT CA POT FI DE FOLOS, TE ROG SA CITESTI SI CELELALTE BLOGURI ALE MELE,SI ITI SPUN UN SECRET, EU MA ROG TOT TIMPUL PENTRU CEI CE IMI VIZITEAZA BLOGURILE..ITI MULTUMESC PENTRU URARI...

    RăspundețiȘtergere
  3. VA FELICIT PT ACESTE INFORMATII PRETIOASE, SPER SA REUSESC.... AVEAM NEVOIE PT Ochi care lacrimeaza excesiv, herpes, .... ....SA FITI SANATOASA!!!
    Ela

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesant, multumesc, informatii pretioase si de folos. Sa fiti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doresc sa stiu exact cum se foloseste urina pr accnee si pt miros de picioare. Astept un raspuns daca este posibil pe mailul mu vasy333333@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. am hipatita B....as vrea sa stiu daca acest tratament face pentru mine si cit timp o sa-mi ia...va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare