Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 decembrie 2011

Doua alimente care combat cancerul, pe care nu le cumperi prea des


niqH1NxPfBsT
de lupta impotriva bolilor, dar unele pot avea superputeri incomparatie cu celelalte, mai ales  cand vine vorba despre luptaimpotriva celulelor canceroaseCele mai recente cercetari relevaefecte suprinzatoare ale acestor doua alimente: este vorba desprepatrunjel si telina. Cat de des le mananci?

Multi le iubesc, dar nu le includ in alimentatie atat de mult pe cat artrebui. Poate de-aici in colo se vor schimba lucrurile. Potrivit unuistudiu publicat recent in revista Cancer Research Prevention,cercetatorii dela Universitatea din Missouri au constatat capatrunjelul si telina contin compusi vitalicare pot distruge celulelecanceroase, in special cele care contribuie la dezvoltarea cancerului de san. Desi studiul a fost efectuat initial pe soareci, cercetatorii suntconvinsi ca aceste doua alimente consumate in cantitati mai mari pot avea beneficii de sanatate si pentru oameni.

Unii prefera sa consume telina cu unt de migdale si stafide. Altii imbunatatesc gustul pastelor adaugand pe deasupra patrunjel. In orice combinatie le preferi, nu uita de aceste doua alimente cheie siinclude-le de aici incolo in alimentatia ta zilnica!

Foto: dreamstime.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare