Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Tratamente rapide pentru acasa


In fiecare familie exista tratamente transmise din generatie-n generatie pentru tratarea micilor indispozitii si probleme de sanatate. Iata 6 tratamente care sper sa-ti fie de folos si daca functioneaza, transmite-le si prietenilor si familiei!

Durere de cap

Stiinta a confirmat in sfarsit ce bunica stia de mult: migdalele sunt perfecte pentru tratarea durerilor de cap. Studiile arata ca 15 migdale sunt echivalente cu o aspirina, asa ca 30 iti vor lua toate durerile. Migdalele sunt mai bune decat aspirina, caci nu supara stomacul, cu toate ca au acelasi ingrediente active: salicilatii.

Sughitul

Pentru a scapa de sughit, ia o batista si astupa cu ea gura unui pahar plin cu apa. Bea apa prin batista. Vei vedea ca vei scapa imediat de sughit.

Durere de dinti

Pune niste ulei de cuisoare pe o bucata de vata si aplica apoi pe zona dureroasa. Uleiul de cuisoare are termenul de valabilitate foarte mare, deci o sticluta mica iti va calma durerile de dinti ani buni! Daca nu ai ulei, rasneste cateva cuisoare si aplica pudra.

Arsuri solare

Cumpara o sticla mare de otet de mere si toarn-o pe toata pe zona cu arsuri. Nu clati, las-o sa se usuce la aer. Miroase ciudat o vreme, dar este de ajutor. Caldura pielii dispare imediat.

Stomac razvratit

Acesta s-ar putea sa fie unul dintre cele mai vechi remedii cunoscute. Ia un pahar mic cu apa rece si toarna un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu. Bea imediat tot continutul paharului, iar stomacul suparat se va calma imediat. Poti sa folosesti si apa calda, dar s-ar putea sa ti se faca greata de la ea.

Dureri in gat / Tuse

Taie cateva cepe cat mai fin posibil. Pune cepele astfel taiate intr-un bol si adauga destula destula miere pentru a le acoperi in intregime. Adauga apoi zeama de lamaie pana ce amestecul devine mai fluid. Poti adauga si apa calda daca il vrei foarte fluid. Amesteca bine si pune tot intr-un borcan cu capac. De cate ori te doare gatul, fa gargara cu acest amestec si apoi inghite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare