Graul incoltit are capacitatea de a stimula extrem de puternic activitatea organismului. Dupa o saptamana sau doua de tratament cu grau incoltit, in multe boli se va constata o vizibila inbunatatire a stari fizice si o ameliorare a boli .
Mod de folosire :
100 grame boabe de grau sanatoase se spala cu apa rece, apoi, boabele se pun intr-un vas de sticla sau ceramica si se lasa acoperite cu apa . Vasul se pune la loc cald si se acopera cu o foaie de hartie . Dupa 24 de ore, graul incolteste [ ies coltisori verzi de 1 mm ] si poate fi dat prin masina de tocat carne sau prin rasnita de cafea .Se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1/1 .La acest terci, se adauga si miere de albine, dupa gust .Avand in vedere aportul caloric al graului, renuntati la paine si la alte produse de panificatie .
Cantitatea de grau se inparte in trei portii pe zi. La fiecare 24 de ore trebuie pus alt grau la incoltit . Cura dureaza o luna .
Cateva domeni in care s-au optinut rezultate:
-Caderea parului
-intarirea vederii
-vindecarea durerilor de cap, bronsitelor, tronboflebitelor
-boli ale sangelui
-boli ale stomacului
-boli intestinale
-boli ginecologice
-boli de ochi
-boli de rinichi
-arterite
-cancer,etc.
http://www.culinar.ro/articole/citeste/1406/gr...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu