Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 noiembrie 2011

OUALE DE PREPELITA UN REMEDIU PUTERNIC


           Ani de zile, marile laboratoare de cercetare ale lumii, in special din Japonia, Franta, Anglia, Rusia, SUA, au studiat calitatile miraculoase ale carnii si oualor de prepelita, precum si efectele miraculoase pe care acestea le au asupra sanatatii oamenilor.          
    Prepelitele au inceput sa fie domesticite in Europa, apoi in Coreea, China si Japonia, inca din anii 1300. Crescatorii japonezi le construiau colivii din lemn de santal si mahon, incrustat cu aur, argint, fildes si pietre pretioase. Si tot japonezii au fost cei care au inceput sa trateze diferite boli prin cure de carne si oua de prepelita.              
    Vechii egipteni isi conservau vitalitatea consumand carne si oua de prepelita, servite la banchete importante si considerate delicatese. In Romania, cresterea prepelitelor a inceput mai de curand, iar calitatile curative incredibile ale produselor lor nu sunt inca bine cunoscute si recunoscute. Dar ouale acestor pasari si-au dovedit actiunea benefica in peste 50 de afectiuni.                
    Efectele lor se datoreaza calitatii superioare a proteinei existente in ou, absentei colesterolului (este singurul ou dietetic), concentratiei deosebite de vitamine si de minerale. Minunea numita "ou de prepelita" a fost descoperita in 1967, de catre francezul J.Troffer.                
    Concluziile cercetarilor sunt senzationale. Oul de prepelita are de 6 ori mai multa vitamina B1 decat oul de gaina, de 15 ori mai multa vitamina B2, completate cu vitamina A, complex B, D3, E, C. Contine de 5 ori mai mult fosfor, de 8 ori mai mult fier, iar ca microelemente contine potasiu, zinc, calciu, sulf. La 100 de grame, contine 700 kcal, 12% proteine, 14% grasimi, 0,5% glucide, 0,9% minerale, fiind un adevarat laborator chimic.        
    Terapeutii recomanda ca aceste cure sa se tina de trei ori pe an, cu pauza de 21 de zile intre ele, pentru ca nu au nici un fel de contraindicatii; ouale trebuie consumate obligatoriu proaspete, de preferat embrionate (calcate de mascul), cele neembrionate folosindu-se doar pentru consumul normal. Se pastreaza in frigider, la 4-7 grade, in lada de fructe. Atentie: expira dupa o luna!            
    In timpul tratamentului, se consuma in primele 2 zile – 3 oua, a 3-a zi – 4 oua, a 4-a zi – 5 oua, si mai departe câte 5, pana la sfarsitul curei (250 oua pentru adulti si 150 pentru copii). Ouale se consuma pe stomacul gol, dimineata, dupa care 5 ore nu se mananca nimic sau, daca nu este posibil, dupa 3 ore se poate consuma putina hrana rece, neancalzita. Pe durata tratamentului este interzis consumul de cafea, de tutun, sau orice bautura bazata pe substante chimice. Alcoolul taie jumatate din proprietatile oului! Fumul a numai doua tigari ii distruge in special vitamina C!              
    Cura, cu oua de prepelita este utila pentru:  imbunatatirea inteligentei si a memoriei;  pentru copii, la formarea neuronilor si a sistemului nervos;  migrene, nevroze marirea potentialului sexual;  intretinerea organismului foarte solicitat fizic si intelectual; refacerea energetica a corpului;  dupa orice interventie chirurgicala;  in faza prenatala, fiind benefica pentru mama si fat;  stres si epuizare – revenirile sunt pur si simplu spectaculoase; in dereglari metabolice si lipidice; arteroscleroza; obezitate;  diminuarea colesterolului;  TBC;  boli cardiovasculare; scleroza coronariana;  boli alergice, astm bronsic;  conjunctivite;  tuse convulsiva, afectiuni ale gatului, ale corzilor vocale;  rinite;  sinuzite;  ulcer gastric, tulburari digestive;  reglarea aciditatii gastrice;  boli hepatice (A, B);  boli renale;  anemie (impreuna cu suc de sfecla rosie);  hipertensiune arteriala (impreuna cu vasc);  boli metabolice;  (impreuna cu frunze de afin); - osteoporoza;  tratarea afectiunilor tenului (galbenus cu ceara de albine si unt de vaca, pana la vindecare), eczeme (galbenus cu Aloe Vera si unt de vaca);  caderea parului (galbenus cu ceai de urzica moarta, alba, timp de o luna, seara);  inainte de orice operatie se iau 125 de oua, dupa operatie 125, in asociere cu medicamentele prescrise; dupa nastere, in timpul alaptarii, se iau 5 oua pe zi, pana la intarcarea copilului; in pareze (in combinatie cu petrol dublu rafinat); probleme legate de glanda tiroida (cu extras de iod, din nuci verzi); in spasmofilie.        sursa:   magazin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare