Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 august 2010

Reteta impotriva CANCERULUI :



1. 1 kg .de miere de albine .
2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila ( Vera )
3. 3 linguri de Cognac , Whisky sau Tuica ( ca dilatator ) .

Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza . Apoi , planta se taie in bucati mici si se mixeaza impreuna cu mierea si cogniacul pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta.
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.

Calugarul Romano ne da sfatul; trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi , cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala. Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.
Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, se repeta tratamentul dupa ce s-au facut examenele respective pt a vedea daca tumora a cedat; se mai fac pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.

De 6 ani, calugarul foloseste acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El spune ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne.
Trateaza toate tipurile de cancer si leucemia.
De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza. Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo , la telefonul : ( 809 ) 247-2316 . Acest domn a publicat ceea ce este scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait .
As vrea sa mentionez (nu eu , ci cel ce scrie articolul) , ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar .

SA VA FIE DE FOLOS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare